jobb just nu!

Lärare till Ramunderskolans särskola åk 7-10

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Söderköping? Här finns möjligheter och utmaningar i en attraktiv kommun, strategiskt belägen vid E22 och med närhet till universitetsstäderna Norrköping och Linköping. Genom delaktighet och närhet till beslut, finns det stora möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling. Verksamheten utgår från medborgarnas behov med fokus på hållbar utveckling. Vår värdegrund; helhetssyn, nytänkande, engagemang och tydlighet, berättar om hur vi som organisation vill vara och uppfattas. Välkommen att skapa framtiden med oss!

Ramunderskolan särskola är en naturlig del av Ramunderskolans högstadium. Vi har tidigare haft elever från åk 4-9 men då särskolan delar upp sig söker vi nu en lärare till åk 7-9. I dagsläget kommer vi ha 9 elever som går på Ramunderskolans särskola till hösten 2017. Vi strävar efter att i så stor utsträckning som möjligt hitta samarbetsformer och integrering med andra klasser och grupper på skolan.

Läs mer på www.soderkoping.seArbetsbeskrivning

Du ansvarar för undervisningen för eleverna i särskolan tillsammans med andra lärare och pedagogassistenter.

Kvalifikationer

- Du som söker ska ha lärarexamen och legitimation gärna med specialpedagogisk inriktning. Erfarenhet av grundsärskola och träningsskola är meriterande.
- Du ska vara positiv, samarbetsvillig och utvecklingsinriktad då Ramunderskolan är i en härlig utvecklingsfas.
Känns detta som om det passar in på dig? Sök då!

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2017-08-11

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-01

Referensnummer:   BUN 2017-147

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson
Tony Eriksson
Biträdande rektor
0121-183 81

Fackliga företrädare
José Molina
Lärarförbundet

0121-183 56

Övrigt

Söderköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har Söderköpings kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.