jobb just nu!

Ekonomibiträde till kostenheten

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg.

Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Arbetsbeskrivning

Vi söker ett ekonomibiträde till kostenheten.
Arbetsuppgifter; salladsberedning, servering, disk, viss matlagning och tillagning av dietkoster. Du kommer även att delta i andra arbetsuppgifter i köket som varumottagning och städning. Du har tillsammans med dina kollegor ansvar för egenkontrollen. Tjänsten är placerad i köket på Gymnasieskolan och det ingår rotation mellan tillagning- och mottagningskök.

Kvalifikationer

Personen vi söker skall ha, 3 årig restaurangutbildning eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig. erfarenhet av matproduktion i stor skala, kunna laga god och näringsriktig mat till barn. Ha kunskap om förekommande dietkoster, livsmedelslagstiftningen och datorvana. Kan ta eget ansvar, vara noggrann och ha god organisationsförmåga. Vara service inriktad, ha lätt att samarbeta och ha ett brinnande intresse för matlagning till barn.
Du bör behärska svenska i tal och skrift.


Vi lägger stor vikt till personlig lämplighet

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Deltid

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. enligt överenskommelse

75%
6 månader eller längre.

Ansökan

Ansök senast:   2017-08-18

Referensnummer:   2016/0208/023 - Kopia (2)

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Semestertjänst

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktpersoner
Monika Larsson
Tf. Kostchef
08-520 680 97

monika.larsson@nynashamn.se
Ann-Cristine Lillan Berg
Kökschef
08-52068334

annchristine.berg@nynashamn.se
Facklig företrädare
Facklig representant Kommunal

08-52068000

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länken nedan och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter.