jobb just nu!

Ekonomibiträde Vika förskola

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg.

Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Arbetsbeskrivning

Ha hand om servering av lunchmåltider till förskolan, förbereda och lägga upp tillbehör till frukost, lunch och mellanmål, sköta egenkontroll, diska och plocka undan och hålla snyggt och rent. Ta emot matleveranser och se till att kantiner mm skickas tillbaka.

Kvalifikationer

Gärna utbildning och eller erfarenhet av köksarbete och servering men är inget krav. Vi söker en person som är serviceinriktad och har ett intresse för mat och att måltiderna ska vara en trevlig och positiv upplevelse. Du ska vara ordningsam och flexibel. Stor vikt läggs på personliga egenskaper.
Tidigare arbete inom restaurang och storhushåll är önskvärt men inget krav. Vana att arbeta bland barn och erfarenhet från förskola är en fördel.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Deltid

Tidsbegränsad till: 2018-02-28

Ev. chans till förlängning Enligt överenskommelse
50%
6 månader eller längre.

Ansökan

Ansök senast:   2017-08-18

Referensnummer:   A703051

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Semestertjänst

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.
Mån - Fre 4 timmars arbetsdag. Arbetstiden förläggs utifrån verksamhetens behov.

Kontakt

Kontaktperson
Monika Larsson
Kostchef
08-520 680 97

Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktce

08-520 680 00

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-101029. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.