jobb just nu!

Socialförvaltningen i Nynäshamns kommun söker registrator

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg.

Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Socialförvaltningen erbjuder råd, stöd och service till äldre, personer med funktionshinder, barn, ungdomar, familjer, flyktingar, invandrare samt personer med beroendeproblematik.
Vi bedriver också förebyggande och uppsökande arbete.

Vi lägger stor vikt vid att möta den enskilda människan med respekt och
uppmuntrar personers förmåga att ta ett eget ansvar.

Arbetsbeskrivning

Socialförvaltningen i Nynäshamns kommun söker en registrator till den centrala administrationen. Som registrator har du en central roll i förvaltningens hantering av allmänna handlingar. Du ansvarar för att upprätthålla en effektiv och rättssäker diarieföring och ärendehantering.

Som registrator på socialförvaltningen svarar du bland annat för registrering, administrativt stöd vid rekryteringar, sekretessbedömningar och att lämna ut allmänna handlingar. I dina uppgifter ingår även kvalitetssäkring av dokument som ska sändas till externa myndigheter (ex inspektionen för vård och omsorg). Du är även ersättare för nämndsekreteraren. I dina arbetsuppgifter ingår att göra löpande utredningar.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en relevant akademisk utbildning inom juridik men annan adekvat erfarenhet kan prövas. Du ska vara intresserad av att arbeta med ett ärendehanteringssystem och det är en fördel om du har erfarenhet av Public 360 eller annat liknande ärendehanteringssystem. Du kommer att vara huvudregistrator, utbildningsansvarig och superanvändare samt stödperson till förvaltningens handläggare när det gäller Public 360.

Du är en positiv och serviceinriktad person. Du är flexibel och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du är analytisk, strukturerad, initiativtagande och självgående.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, social kompetens och samarbetsförmåga. På vår arbetsplats eftersträvar vi en jämn könsfördelning och mångfald vad gäller ålder, etnisk och kulturell bakgrund.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde enlig överenskommelse

Ansökan

Ansök senast:   2017-04-09

Referensnummer:   SON/2017/0104/023

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Charlotte Dahlbom
Socialchef
08-520 68222

Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås genom Kontaktcenter

08-520 680 00

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-101029. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.