jobb just nu!

Vaktmästare till Ösmo Rektorsområde

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Till varje skola eller rektorsområde finns det lokalt placerat stöd avseende skoladministration, fastighet och IT-stöd. Ösmo rektorsområde innefattas av tre grundskolor: Vanstaskolan, Tallbackaskolan och Vansta särskola.

Är du en social, praktisk lagd och tekniskt intresserad person som vill arbeta i en händelserik miljö? Sök tjänsten som Vaktmästare redan idag!

Arbetsbeskrivning

Som vaktmästare präglas dina dagar av allmänna vaktmästaruppgifter samt att utföra underhålls- och anpassningsarbete av skolans lokaler och utrustning. Du har en betydelsefull roll när det gäller att skapa god fysisk arbetsmiljö både i inom- och utomhus och att vara behjälplig med att ge skolans elever och personal bästa tänkbara service. Du bär huvudansvaret för att underhåll och förebyggande service av skolan utrustning såsom datorer, skrivare, kaffemaskin, projektorer med mera, antingen med stöd av extern leverantör eller egen arbetsinsats.

Du arbetar både självständigt och i grupp då rollen som vaktmästare möter, interagerar och är till stor hjälp för våra elever, skolans medarbetare, kommunens stödfunktioner och andra externa kontakter.

Din närmaste arbetsgrupp kommer att vara skolornas servicepersonal och administratörer och din närmaste chef kommer att vara den administrativa chefen över rektorsområdet Ösmo.

Då arbetet stundtals kan vara fysiskt krävande är det viktigt att du har god hälsa och fysik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
• Har gymnasial utbildning inom tekniskt område eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• Har goda kunskaper i svenska och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift
• Är van datoranvändare
• Har B-körkort
• Har yrkeserfarenhet av liknande arbete med goda resultat

Meriterande om du:
• Är utbildad inom området fastighetsskötsel/driftteknik/VVS
• Har goda kunskaper i följande verksamhetssystem: Extens, Dexter, Public 360, Xpand, Proceedo och Heroma

Som person är du strukturerad och är van att arbeta självständigt, men som uppskattar och har lätt för att samarbeta. Vi ser att du har ett öga för att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt för att hantera återkommande arbetsuppgifter varvat med specialuppdrag eller uppgifter som förekommer mer sällan. Din praktiska förmåga genomsyras av att du tar initiativ och arbetar förebyggande och systematiskt.

För att trivas i rollen ser vi även att du är flexibel och öppen för andras idéer och synpunkter och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Ansök senast:   2017-06-30

Referensnummer:   ÖSM/2017.128

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson
Magnus Prior
Rektor
08-520 735 04

Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktce

08-520 680 00

Övrigt

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg.

Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se
Ösmo ligger ca. fyra mil söder om Stockholm, och det finns pendeltåg dit. Vi har tillgång till skog, sjö och fina strövområden. Våra förskolor har stora fina gårdar och ett nära samarbete med Naturskolan som hjälper oss att utveckla vår närmiljö och vårt miljöarbete.

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-101029. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.