jobb just nu!

Lärare i MA/NO för grundskolans äldre åldrar till Vanstaskolan

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas.

Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård.

Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Ösmo ligger ca. fyra mil söder om Stockholm, och det finns pendeltåg dit. Vi har tillgång till skog, sjö och fina strövområden. Våra förskolor har stora fina gårdar och ett nära samarbete med Naturskolan som hjälper oss att utveckla vår närmiljö och vårt miljöarbete.

Arbetsbeskrivning

Välkommen att arbeta med oss på Vanstaskolan åk 4-9, med Grudsärskola åk 7-9. Vanstaskolan är en grundskola i utveckling och med tydliga framtidsvisioner. Vi är i dagsläget uppdelade i fyra arbetslag där vi arbetar i ett öppet klimat och med en god kollegial anda. På vår skola arbetar vi med att alla elever ska känna trygghet och ha lärande och utveckling i fokus. Vi har nolltolerans mot diskriminering och kränkande behandling. Skolan arbetar IT-utvecklande i ett en till en-projekt, där alla elever har varsin iPad/Chromebook som verktyg i sitt lärande.
På skolan har vi utvecklat en modell kring elevledda utvecklingssamtal där elevens lärandeprocess och utveckling står i centrum. Vi har flera återkommande aktiviteter, så som, shower, skoljogg, läsvecka och olika temaveckor.
I tjänsten ingår mentorskap.

Kvalifikationer

Vi söker behörig/legitimerad lärare i MA/NO.
Då vi har ett tätt samarbete i arbetslagen och mellan lärarna på skolan lägger vi stor vikt vid din samarbetsförmåga samt att du är flexibel och kan anpassa dig utifrån ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du är en lyhörd person som kommunicerar på ett tydligt sätt samt har ett engagemang, arbetsglädje och delaktighet. Du arbetar utifrån ett formativt förhållningssätt med elevens lärande och kunskapsutveckling i fokus.
Vi ser också att du har ett intresse av att löpande utveckla undervisningen med bland annat iPad/Chrome Book som verktyg.
Urval och intervjuer kommer att påbörjas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde enligt överenskommelse
100%
Tillsvidare.

Ansökan

Ansök senast:   2017-09-30

Referensnummer:   ÖSM/2017.104

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Fast månadslön enligt kollektivavtal

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktpersoner
Magnus Prior
Rektor
08-520 735 04
076-125 85 04
Gunilla Olsson-Oldenborg
Bitr rektor
08-520 735 06
076 125 85 06

Övrigt

Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

VI UNDANBER OSS ALLA ERBJUDANDEN OM ANNONSERINGS- OCH REKRYTERINGSHJÄLP I SAMBAND MED DENNA ANNONS.