jobb just nu!

Idrottsplatsarbetare/driftpersonal till arbetsgruppen på Kvarnängens IP och Sorunda IP

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Är du nyfiken och vill vara med och utveckla skötseln av idrottsplatserna i Nynäshamnskommun? Är du praktiskt lagd som person och trivs med att ge god service tillsammans med ett härligt arbetslag så är detta rollen för dig! Sök tjänsten redan idag!

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun med drygt 27 000 invånare och är en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg.

Nynäshamns kommun är den största arbetsgivare med cirka 2000 anställda. Här är vi måna om vår personal och vill att alla våra medarbetare ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen inom kommunen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet. Nu söker vi efter en idrottsplatsarbetare/driftpersonal till vår arbetsgrupp som arbetar med att säkerställa kvalitativ skötsel av våra idrottsplatser i kommunen. Vi är ett trevligt arbetslag på fyra personer och nu söker vi efter en ersättare då en av våra medarbetare inom kort går i pension. Vill du vara med och fortsätta utveckla Nynäshamns idrottsplatser med ett härligt gäng så ska du söka den här tjänsten.

Arbetsbeskrivning

I arbetet som idrottsplatsarbetare/driftspersonal innebär det skötsel av idrottsanläggningen som omfattar fotboll, friidrott och ishall på Kvarnängens IP och fotbollsplan på Sorunda IP.

Rollen innebär att praktiskt utföra småreparationer, yttre och inre renhållning, gräsklippning, isvård i ishallen samt snöröjning vintertid.

Tjänsten är även en serviceinriktad kommunikativ roll med en nära kontakt med ledare och idrottsutövare från föreningslivet samt skolans personal. Det krävs att man tycker om att ge bra service för att säkerställa en god kommunikationslänk mellan Nynäshamns kommun och hyresgästerna.

Arbetstiden är förlagd enligt schema. Under is-säsongen som pågår mellan aug – april innebär tjänsten även kvälls- och helgarbete samt ensamarbete under denna period i Ishallen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en teknisk utbildning inom bygg/fastighet på gymnasienivå samt erfarenhet av att arbeta praktiskt med driftfrågor. Alternativt om du har motsvarande kompetens som är erhållen genom lång yrkeserfarenhet inom området.

För att kunna köra traktor etc. så krävs det att du har körkort klass B. Erfarenhet av arbete med is maskin är önskvärt och meriterande.

Som person har du mycket god känsla för service och trivs med att arbeta praktiskt.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde from v.30

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-01

Referensnummer:   KFN/2017/0020/023

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Sune Hamrin
Tf gruppchef
08-520 684 05

Sune.Hamrin@nynashamn.se
Facklig företrädare
Fackliga företrädare kan nås via kontaktcenter

08-520 680 00

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-101029. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.