jobb just nu!

Lärare i fritidshem/fritidspedagog till Kyrkskolan

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg.

Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Sorunda rektorsområde, med ansvar för ca 850 barn och ungdomar i åldrarna 1-16 år, omfattar flera geografiskt spridda förskole- och skolområden samt dagbarnvårdarverksamhet, från gränsen mot Tungelsta i norr till Lisö i söder.

I våra förskolor och skolor skall barnen, från tiden som småttingar i förskolan tills de som ungdomar lämnar grundskolan i år 9, både ha tillgång till tryggheten i det välkända och möta nya utmaningar i det okända. Det skall vara roligt att gå i förskolan och meningsfullt att gå i skolan. Goda förskolor och skolor kräver goda ledare som finns nära sin verksamhet.

Arbetsbeskrivning

Våra elevers nyfikenhet och frågor blir din utmaning. Din förmåga att skapa relationer, motivera och samarbeta blir din insats. Att tänka nytt, göra viktigt på riktigt, prova, våga misslyckas, hitta ovanliga lösningar, planera tillsammans, skapa tillfällen att träna kunskaper, ha höga förväntningar, visa ett ledarskap, vara del i att göra varandra bra, ge möjlighet att lära i ett sammanhang,............ är din vardag.

Du kommer att ingå i ett arbetslag med pedagoger och elever. En viktig del i din roll är att driva utveckling av den pedagogiska verksamheten på fritidshemmet.

Jag, Christel Bäckström är ny rektor på skolan och vill nu tillsammans med mina medarbetare utveckla vår skola att med stor glädje och gemenskap, ha spaning på framtiden och ge bästa förutsättningar för våra elever att lyckas.

Blir du nyfiken? Tveka inte att söka till oss.

Kvalifikationer

Vi söker en lärare med inriktning Fritidshem till årskurserna F-3. Nyfikenhet och mod är din drivkraft. Vi behöver ditt engagemang och din drivkraft för vår utveckling.

Du har erfarenhet av lågaffektivt bemötande och utomhuspedagogik.
Du har också erfarenhet av att ansvara för praktiskt arbete utifrån läroplanen och att leda kollegialt lärande.


Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2017-10-01

Snarast enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast:   2017-09-30

Referensnummer:   KYR/2017/0001

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson
Christel Bäckström
Rektor Kyrkskolan
08-520 68392

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-101029. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.