jobb just nu!

Specialpedagog / speciallärare

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg.

Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Arbetsbeskrivning

Som specialpedagog ansvarar du för att utredningar upprättas och att åtgärdsprogram skrivs i samråd med mentor. Du medverkar till att undanröja hinder och svårigheter i olika lärmiljöer samt leda utveckling av det pedagogiska arbetet med målet att möta behov hos varje enskild elev.
Vi arbetar tillsammans i elevhälsoteamet som idag består av rektor, skolsköterska, kurator och syv. Vi arbetar intensivt med vårt elevstöd.
Vårt mål med EHT-arbetet är att varje elev ska ges möjligheter till stöd, strategier och handledning på sin väg att lyckas med sina studier. Vi har ett mycket flexibelt tankesätt och prövar gärna nya arbetsmetoder för att uppnå vårt mål. Som specialpedagog är du en ytterst viktig kugge i vårt arbete.
Vi är ett glatt gäng som söker en ny kollega och hoppas att just du vill söka till oss.
Ta chansen att vara med och utveckla vårt gymnasium, vi vill att du kommer till oss!

Kvalifikationer

I första hand utbildad specialpedagog med erfarenhet från arbete inom grund och gymnasieskolan.
Vi förväntar oss att du har arbetat inom grund eller gymnasieskola med specialpedagogiska uppgifter och brinner för att utveckla verksamheter så att alla elever har chansen att nå sina mål

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2017-08-15

Eller enligt överenskomelse.

Ansökan

Ansök senast:   2017-06-30

Referensnummer:   A681834

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktpersoner
Peter Lilliu
Rektor
08-520 683 29

Lars Nyberg
Bitr rektor
08-520 683 23

Fackliga företrädare
Lars Liliequist
Lärarförbundet
08-520 683 40

lars.liliequist@nynashamn.se
Sophie Mattson
Ombud för Lärarnas Riksförbund
08-520 683 50

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-101029. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.