jobb just nu!

Lärare till Restaurang- och livsmedelsprogrammet i Ängelholm

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

Kunskapsstaden Ängelholm med en verksamhet som vilar på en vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet – skapar vi tillsammans med starka resultat och hög måluppfyllelse – förutsättningar för Ängelholm som en fortsatt attraktiv skolkommun.

Ängelholms Gymnasieskola är en inspirerande mötesplats för kunskap och utveckling. Det är en stor arbetsplats; varje dag tar vi emot ca 1300 elever, och för att erbjuda en bra verksamhet är vi cirka 190 medarbetare.

Ängelholms Gymnasieskola har motiverade elever och kunnig personal. Våra gymnasieprogram är lokaliserade till tre olika skolenheter, Rönnegymnasiet, Valhall College och Victoriaskolan. Vi har goda resultat och anstränger oss för att utveckla verksamheten i takt med omvärlden. Ängelholms Gymnasieskola får medial uppmärksamhet för både goda initiativ från pedagogerna och framgångsrika resultat hos elever. Sökandetillströmningen till våra program är god.

www.engelholm.se


Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare till Restaurang- och livsmedelsprogrammet. Här arbetar vi tillsammans för att engagera och entusiasmera eleverna och skapa en skola där både elever och medarbetare känner stor delaktighet. I vår restaurang, som är öppen 2-3 dagar i veckan erbjuds à la carte eller buffé till ett 50-tal gäster. Dessutom har du både teoretiska och praktiska lektioner. Några gånger per termin har vi temakvällar med attraktiva menyer av högsta klass. Då vi besöker våra elever på deras praktikplatser ser vi gärna att du har körkort.
Som medarbetare arbetar du ständigt för att förbättra verksamhetens innehåll och resultat.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är legitimerad yrkeslärare eller villig att utbilda dig på distans. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av läraryrket samt minst tre års bakgrund som köksmästare eller dylikt.

Du har kunskaper i svensk husmanskost såväl som i modern matlagning. Du är allround i varmkök, kallkök, bageri, dessert och drycker, har kunskaper i näringslära och livsmedelskunskap liksom i servering och matsalsarbete. Du använder svenska och engelska i både tal och skrift och ytterligare ett språk är en merit. Du är bekväm med att använda datorn för dokumentation, information och beställningar.

Du kommer att arbeta i team så det är viktigt att du har en god teamkänsla. Du har ett lugnt och vänligt bemötande är flexibel och intresserad av att undervisa på många olika plan och nivåer. Vi förutsätter att du ser eleverna i helhetsperspektiv och att du har ett positivt förhållningssätt gentemot, elever, föräldrar och kolleger. Vi ser god samarbetsförmåga, språkutvecklande arbetssätt samt intresse av att driva pedagogiskt utvecklingsarbete som viktiga förmågor.

Anställningens omfattning

Tillträde: enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   2:7/18

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Ängelholms kommun tillämpar individuell lönesättning.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.