jobb just nu!

Förskollärare Rebbelberga rektorsområde, tillsvidaretjänster 100%

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.se

Unik möjlighet!

Är du den vi söker?

Vi söker förskollärare till Rebbelbergas förskolor. Inom Rebbelberga finns det idag sex förskolor, Norregården, Tegelgården, Nya Kungsgården, Västanvinden, Blåhaken och Vita villan.

Förskolorna erbjuder en inspirerande miljö, där barn och pedagoger utforskar, skapar, experimenterar, leker och lär tillsammans. Vi arbetar aktivt och medvetet för att skapa förskolor där barn och vuxna ska känna sig välkomna, delaktiga och trygga.

I januari öppnar vi vår sjunde förskola, Boklundens förskola. Den ligger på Karlslundsgatan 1. Rebbelberga är ett stort rektorsområde och våra förskolor Norregården, Vita villan och Boklunden är placerade på området Karlslund. Nya Kungsgården och Västanvinden ligger på Nya Kungsgården. Tegelgårdens förskola ligger i centrum och Blåhaken ligger vid Kronotorp/Danielslund. Alla förskolorna arbetar medvetet med sina lärmiljöer både inomhus och på sina gårdar. Våra olika fantastiska närmiljöer är ett naturligt inslag i våra verksamheter.

Gå gärna in på våra hemsidor för att läsa mer om de enskilda förskolorna.Arbetsbeskrivning

På Rebbelberga arbetar Camilla Follrud och Camilla B Lönnegren som förskolechefer. Tillsammans med våra drivande kompetenta pedagoger skapar vi förskolor som arbetar på vetenskaplig grund med en tydlig riktning, kollegialt lärande med barnens bästa i fokus.

Vi använder oss av Illris teori om lärande vid utformandet av våra verksamheter. Vi arbetar projektinriktat där innehåll, samspel och drivkraft är viktiga byggstenar för att skapa en optimal verksamhet.

Kvalifikationer

Detta läsår arbetar vi med läslyftet i förskolan och vi har som fokus vårt systematiska kvalitetsarbete. Vi anser att det systematiska kvalitetsarbetet är en av nyckelfaktorerna för framgångsrik utbildning och undervisning enligt styrdokumenten. Vi vill att kvalitetsarbetet ska göra så att varje medarbetare får syn på sin verksamhet och utvecklas med den. För oss är glädjen till arbetet viktigt och att barnens lärande och omsorg går hand i hand.

Vill du vara med och fortsätta på vår resa att utveckla våra förskolor så har du en unik möjlighet. Vi söker förskollärare till vår nya förskola Boklunden men vi söker även till våra nuvarande sex förskolor.

Det vi söker är såklart en pedagog som är utbildad förskollärare, har erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete, har en positiv inställning och brinner för sitt arbete.

Ännu viktigare är att du vill skapa, påverka och förändra och motiveras av det! Du uppskattar att arbeta som ett team, är beredd att ta det ansvar som behövs för att driva verksamheten framåt och vill gärna vara en del av det spännande utvecklingsarbete vi har framför oss. Du arbetar för att skapa en lustfylld, trygg och lärorik förskola!

Det vi erbjuder är kompetenta, positiva och engagerade kollegor och chefer som brinner för sitt arbete. Vi ger dig spännande utmaningar, stort förtroende och tilltro till din förmåga att skapa en förskola på vetenskaplig grund. Arbetsglädje tillsammans med både barn och vuxna är självklart också en stor viktig del.

Vill du vara med i vårt team? Tveka inte utan skicka in din ansökan idag!

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Vi tillämpar löpande urval.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde: januari 2018

Ansökan

Ansök senast:   2017-10-22

Referensnummer:   2:123/17

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   6

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktpersoner
Camilla Follrud
Förskolechef
0431-87000

camilla.follrud@engelholm.se
Camilla B Lönnegren
Rektor/förskolechef
0431-87000

camilla.lonnegren@engelholm.se
Facklig företrädare
Facklig företrädare nås via Kundtjänst.

0431-87000

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.