jobb just nu!

Vik vägledare till Ung i Ängelholm (Arbetsmarknadsenheten)

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seArbetsbeskrivning

En av våra medarbetare skall vara föräldraledig och vi söker nu hennes vikarie. Ung i Ängelholm är den verksamhet inom Arbetsmarknadsenheten som arbetar med unga mellan 16-24 år. Vi bedriver bland annat program för arbetssökande unga och hanterar de kommunala sommarjobben. Deltagarna i programverksamheten kommer främst till oss via Arbetsförmedlingen i syfte att nå ett arbete, studier eller annan sysselsättning. En del av verksamheten är gruppbaserad, men största delen av arbetet bygger på det personliga mötet med individen i fokus. Det är en fördel om du har erfarenhet av att jobba med grupper, vägleda/coacha unga och ha kontakt med arbetsgivare.

Kvalifikationer

• Studie- och yrkesvägledarutbildning eller annan akademisk utbildning som anses likvärdig.
• Ser möjligheter och är lösningsfokuserad.
• Erfarenhet av att arbeta med unga.
• God kännedom om arbetsmarknads- och utbildningsfrågor.

Du som person:
• Har en positiv grundsyn
• Har en förmåga att inspirera
• Gillar utvecklings- och förändringsarbete

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Heltid

Tidsbegränsad anställning till och med 2019-01-31 med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde: 2018-01-15 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2017-10-22

Referensnummer:   2:121/17

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktpersoner
Jonas Elfving
Enhetschef Arbetsmarknadsenheten
0431-46 91 14

jonas.elfving@engelholm.se
Malin Ozmander
Studie- och yrkesvägledare
0431-46 91 17

malin.ozmander@engelholm.se
Facklig företrädare
Facklig företrädare nås via Kundtjänst.

0431-87000

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda, undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.