jobb just nu!

Vik Leg. Arbetsterapeut

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.se
Nu söker vi dig som legitimerad arbetsterapeut, med eller utan erfarenhet inom LSS personkrets och som är sugen på ett spännande arbete hos oss på funktionsstöd.

Arbetsbeskrivning

Arbetet består av utredningar, bedömningar av aktivitetsförmåga och stödinsatser. Arbetet sker i hemmet och på daglig verksamhet. Vidare arbetar du med information, handledning, utprovning och uppföljning av hjälpmedel. Arbetet utförs individuellt och i team, oftast i samverkan med närstående, personal samt andra verksamheter i samhället. I HSL-teamet är vi 3 arbetsterapeuter, 3 fysioterapeuter och 5 sjuksköterskor. Vi dokumenterar i journalsystemet Procapita.

Kvalifikationer

Som Arbetsterapeut ska du vara flexibel, ha hög initiativförmåga och kunna arbeta självständigt.
Du har ett professionellt förhållningssätt. Du är lyhörd, har stor empatisk förmåga, ser alla människors lika värde och har lätt att samarbeta. Du har en positiv inställning och verkar för ett gott arbetsklimat. Du har ett pedagogiskt samt motiverande förhållningssätt gentemot den enskilde och förmåga att arbeta med deltagarens behov i fokus.


Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2017-06-05

Tidsbegränsad till: 2017-09-30

Med ev förlängning.
Rekryteringen sker löpande. Enligt överenskommelse
Dagtid
3-6 månader.

Ansökan

Ansök senast:   2017-04-30

Referensnummer:   A663939

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Enligt avtal

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.
Vi tillämpar årsarbetstid.

Kontakt

Kontaktperson
Åsa Norman
Enhetschef
0431-469452

asa.norman@engelholm.se
Fackliga företrädare
Gisela Fredin Grimberg
Arbetsterapeut
0431-46 94 49

Elin Bush
leg Fysioterapeut
0431-469392

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare tjänster kopplat till rekrytering.