jobb just nu!

Fritidspedagog till Toftaskolan i Munka Ljungby

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seArbetsbeskrivning

Toftaskolan, ligger strax utanför Ängelholms tätort och är en skola med elever från förskoleklass till och med årskurs nio. Skolan har ljusa och fräscha lokaler som också genomsyras av den positiva stämning som råder mellan eleverna, eleverna och pedagogerna och pedagoger till pedagoger. Olikheter ser vi som en tillgång och vi tror på våra elever och deras drivkraft, nyfikenhet och motivation. Detta ligger som grund i vår pedagogiska planering.

Kvalifikationer

Till vår skola söker vi dig som är utbildad fritidspedagog eller förskollärare. Vi förväntar oss att du har ett nyfiket och positivt förhållningssätt där eleverna inspireras i en föränderlig och tillgänglig miljö. Syftet är ett optimalt lärande genom lek, skapande och utforskande liksom en bra balans mellan aktivitet och vila. Vi erbjuder dig en fin skola med trevliga elever samt kollegor som har ett mycket gott samarbetsklimat i och mellan fritidshemsteamen.

Vi ser fram emot att få din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid / deltid

Tillträde: augusti 2017
Omfattning: 75 - 100 %

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-31

Referensnummer:   2:54/17

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson
Diana Danielsson
Rektor/förskolechef områdesansvar
0431-46 84 40

diana.danielsson@engelholm.se
Facklig företrädare
Facklig företrädare nås via Kundtjänst.

0431-87000

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.