jobb just nu!

Erfaren mottagningssekreterare till Mottagningsgruppen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seArbetsuppgifter

Individ och familjeomsorgen tillhör huvuduppdraget Lärande och familj och består av fem enheter; Integration, Försörjningsstöd, Boende, Stöd och behandling samt Utredningsenhet.
Individ och familjeomsorgen leds av en verksamhetschef tillsammans med fem enhetschefer och biträdande enhetschefer.

Utredningsenheten består av en enhetschef samt två biträdande enhetschefer, handläggare för barn- och ungdom, vuxenhandläggare- beroendeproblematik, LSS/SoL- handläggare, handläggare för hemtjänstinsatser för personer som är under 65 år, psykiatrisamordnare och viss administrativ personal.

Du kommer att tillhöra Utredningsenhetens Barn- och ungdomsgrupp där mottagningsgrupp, utredare och barnsekreterare arbetar under ledning av en biträdande enhetschef.

Vi har fått möjligheten att förstärka vår mottagningsgrupp och söker därför en medarbetare som ska arbeta som mottagningssekreterare.

Till mottagningsgruppen kommer alla ansökningar och anmälningar som rör barn och ungdomar. Socialsekreterarna arbetar med skyddsbedömningar och förhandsbedömningar gällande barn och ungdomar. I arbetet ingår även information och rådgivning till allmänheten och samarbetspartners.

Kvalifikationer

• Vi söker dig som har socionomutbildning.
• Vi söker dig som har gedigen erfarenhet från myndighetsutövning gällande barn- och ungdom.
• Du arbetar självständigt och flexibelt med god förmåga till samarbete.
• Du har förmåga till nytänkande i utvecklingsarbete. Du har ett reflekterande och analyserande förhållningssätt samt helhetsperspektiv.
• Du är tydlig, strukturerad, kommunikativ, flexibel och prestigelös i kontakterna med andra människor.
• Du ska kunna utrycka dig väl i tal och skrift.

Som person är du kommunikativ med god samarbetsförmåga både internt och externt. Du ska ha god förmåga att bemöta människor och att se individen utifrån ett helhetsperspektiv. Du ska kunna arbeta självständigt och i nära samarbete med dina kollegor, fatta snabba beslut, vara flexibel i ditt arbete, organisera och planera dina arbetsuppgifter. Det är viktigt att du utifrån erfarenhet och personliga egenskaper blir en del av vår arbetsgrupp. Vi arbetar utifrån BBIC.

B-körkort krävs.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse.
Vi tillämpar årsarbetstid och provanställning.

Rekrytering kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Ansökan

Referensnummer:   A737629

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Individuell lönesättning tillämpas

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda, undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.