jobb just nu!

3 stycken fritidspedagoger till Rebbelberga rektorsområde

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.
www.engelholm.se

Vision för Rebbelberga rektorsområde är: ”En mötesplats för lärande i glädje och gemenskap”. Vårt arbete har en tydlig fokus på att lärandet utvecklas när elever och personal känner glädje och gemenskap. Våra gemensamma aktiviter där alla elever är engagerade löper som en röd tråd under hela läsåret. Värdegrundsrelaterade frågor sätts i centrum och att stärka barnen i att vilja, kunna och våga är av största vikt. Att utvecklas gemensamt och att växa genom att ta ansvar är centrala begrepp i våra verksamheter.
På Rebbelberga ska barn och vuxna må bra och våga vara sig själva. Alla barn är allas angelägenhet.Arbetsuppgifter

Är du den vi söker?

Vi söker just nu 3 fritidspedagoger till vårt rektorsområde.

Vi söker dig som är en engagerad pedagog som vill utvecklas tillsammans med andra. Du kommer att vara en del i ett positivt och utvecklingsintresserat arbetslag. För oss är det viktigt att kunna erbjuda eleverna en verksamhet som lockar och utmanar till lärande och nyfikenhet. Där både pedagogik och lärmiljö är viktiga verktyg. Det möjliggör vi genom att ha kunniga, ansvarstagande och flexibla pedagoger som lyssnar på eleverna och erbjuder varierande lärsituationer utifrån elevernas utvecklingsnivå och intresse. Vi har stor tillgång till digitala verktyg och anser att digital kompetens är en av många kompetenser våra elever måste ha med sig in i framtiden. Andra inslag som är viktiga för oss är värdegrund och välmående såväl fysiskt som psykiskt

Vi har fem olika fritids. Fyra av dem är uppdelade årskursvis och ytterligare ett fritids för de äldre barnen som vi kallar Klubben. Vi jobbar tätt ihop i team i våra arbetslag. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla fritids genom att ha strategidagar där alla som arbetar på fritids är med. För oss är det viktigt att du är engagerad och vill vara med och skapa Världens bästa fritids.

Kvalifikationer

Du är utbildad fritidspedagog. Du är väl förtrogen med att knyta läroplanen och knyta kvalitetsarbetet till den dagliga verksamheten och har en vilja att använda digitala verktyg i din undervisning. Du ser möjligheter, har empati och ser barns olika behov.

Kanske är du en blivande Rebbelbergare!
Vi ser fram emot att får träffa dig!

Välkommen med att söka tjänst hos oss på Rebbelberga!

Besök vår hemsida och vår Facebook-sida för att ta reda på mera om oss.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-08-10

Intervjuer kommer att ske under ansökningsperioden.

Ansökan

Referensnummer:   2:12/18

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.