jobb just nu!

Bemanningsenheten Hälsa söker samordnare

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seHuvuduppdrag Hälsa samlar kommunens verksamheter inom äldreomsorg och kommunal hälso- och sjukvård. Hälsa har i uppdrag att tillfredsställa behoven hos äldre medborgare i behov av stöd och omsorg.

Arbetsbeskrivning

Bemanningsenhetens medarbetare ersätter när ordinarie personal inom äldreomsorgen i Ängelholms kommun behöver vara lediga. Vi underlättar och effektiviserar vikarieplaneringen med duktiga medarbetare som är väl förtrogna med verksamheten. Nu behöver vi själva en vikarie eftersom en av våra samordnare ska vara föräldraledig.

Som samordnare har du en central roll i bemanningsenhetens verksamhet och utgör en betydelsefull resurs i arbetet med att planera, genomföra och utveckla vår verksamhet. Tillsammans med kollegor på kontoret samordnar du beställningar och bokningar samt hanterar schemaplanering för bemanningsenhetens personal. I arbetet ingår även administration av löne-, ekonomi- och statistikuppgifter.

Du arbetar i nära samarbete med övriga samordnare inom Hälsa och fungerar som stöd i frågor gällande Hälsas gemensamma schemaplaneringsprogram samt bokningsprogram. Du finns även tillgänglig som stöd för bemanningsenhetens medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som ser möjligheter istället för hinder och brinner för att ge en god service. Du har förmåga att växla mellan arbete i ett högt tempo och lugnare stunder. Du har ett arbetssätt som präglas av ordning och reda och sinne för detaljer.

Arbetet ställer höga krav på social kompetens, pedagogisk förmåga samt lyhördhet i kombination med tydlighet.

Du har en mycket god datorkompetens och förmåga att växla mellan arbete i ett flertal system. Vi ser gärna, men inte nödvändigtvis, att du har tidigare erfarenhet av Time Care Planering, Time Care Pool, Personec samt WinLas.

Vi tänker oss att du har tidigare erfarenhet av bemanningsplanering och adekvat utbildning.

Det är ett betydelsefullt och spännande uppdrag som väntar för rätt person. Vi kommer att hantera rekryteringsprocessen löpande och ser därför fram emot din ansökan snarast, dock senast 7 maj.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Deltid

Tidsbegränsad under ca ett års tid. Tillträde enligt överenskommelse
50%

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-07

Referensnummer:   A20170410

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Schema.
Schemalagd arbetstid vardagar och helger.

Kontakt

Kontaktpersoner
Karin Petersson
Bemanningschef
0431 - 870 00

Torsten Petersson
Samordnare
0431-870 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.