jobb just nu!

Leg. fysioterapeut/sjukgymnast

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.se

Nu söker Rehabenheten legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast som vill jobba med oss! Du kommer till ett härligt gäng arbetsterapeuter och fysioterapeuter som är kompetenta, hjälpsamma, kreativa, modiga och roliga att arbeta tillsammans med! Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss kommer du att ingå i teamet runt brukaren och med din specifika kompetens bidra till att skapa en god livskvalitet.

Vi kan erbjuda en rökfri arbetsmiljö, ett generöst friskvårdsbidrag, engagerade kollegor och en arbetsplats med möjligheter till påverkan och personlig utveckling.
Arbetsuppgifter

I teamsamarbete med arbetsterapeut, sjuksköterska samt vård- och omsorgspersonal ansvarar du för insatser i patienternas ordinarie bostad och i kommunens särskilda boenden. Arbetet består av sedvanliga sjukgymnastiska arbetsuppgifter. Det kan t ex vara bedömningar av förflyttningsförmåga och behandlingar efter skada eller sjukdom, prova ut och förskriva hjälpmedel som kompensation för funktionsnedsättning eller i syfte att träna upp eller bibehålla funktion. I rollen ingår även att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i ett rehabiliterande arbetssätt.
Det är ett självständigt arbete där du själv lägger upp din tid och planerar och genomför insatser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och som efter denna annons blivit nyfiken på att arbeta hos oss.

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och har ett intresse och engagemang för arbete i en kommunal organisation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av rehabiliteringsarbete inom kommunen.

B-körkort krävs.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A735795

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda, undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.