jobb just nu!

Vi söker dig som vill skapa matglädje med oss

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

www.engelholm.se


Bli en samhällsbyggare! Jobba i huvuduppdrag Samhällsutveckling i Ängelholm! Var med oss när vi långsiktigt formar en hållbar framtid som alla vill leva och utvecklas i. Samhällsutveckling arbetar med många verksamheter, som drift och underhåll av gator och parker, trafik, allmänkultur, fritid i generationer, idrott, bad och friluftsliv, bibliotek, kartframställning, mätverksamhet, måltidsservice, lokalvård, produktion och rening av vatten. Med en nyligen genomförd omorganisation har vi rustat oss för att möta de förväntningar som ställs på oss. Vi är ca 350 personer som totalt omsätter 500 miljoner kronor i ett hundratal pågående projekt inom våra olika områden. Vi står för en hög servicegrad och har som mål att bli ”Sveriges bästa kommunala tjänsteleverantör”.Arbetsuppgifter

Måltidsservice Ängelholms kommun har som målsättning att bli den bästa måltidskommunen genom att skapa matglädje för våra matgäster och medarbetare. Det gör vi bl.a. genom matlagning från grunden på råvaror av hög kvalitet.
Du har en kockutbildning eller god erfarenhet inom kök. Du har en positiv inställning och sätter alltid kunden i centrum. Du har en förmåga att se helheten och har lätt att skapa positiv atmosfär i både arbetslaget och i din service för gästen. Du har lätt att kommunicera och behärskar svenska i tal och skrift.

Kvalifikationer

Du har en kockutbildning eller god erfarenhet inom kök.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-04-01

75-100
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A759926

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.
Enligt avtal

Anställning

I tjänsten som tim- och sommarvikariat, med chans till förlängning, ingår kvälls och helgarbete

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.