jobb just nu!

Två förskollärare till ny förskola i Munka-Ljungby

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seMunka-Ljungby är ett samhälle som ständigt växer och är beläget strax öster om Ängelholms kommun. Vi har i dagsläget fem förskolor i Munka-Ljungby med 17 avdelningar. Dessa har mycket gemensamt även om de också har olika profileringar såsom Reggio Emilia inspirerat förhållningssätt, språk/kommunikation, hållbar utveckling och uteförskola. Pedagogisk dokumentation och aktionsforskning är de verktyg vi använder i förskolornas systematiska kvalitetsarbete.

Rektorsområdets bärande ord är: * Vi tror på barnen och elevernas drivkraft, nyfikenhet och motivation * Vi ser olikheter som en tillgång.

Arbetsbeskrivning

Vi söker två förskollärare för att vara med och starta upp en ny förskola som beräknas vara klar i oktober.

Förskolorna i Munka-Ljungby är en demokratisk plattform där barnen ses som kompetenta medborgare. Det innebär att vi har ett nyfiket förhållningssätt till barn och barns meningsskapande. Det är barnens intresse, frågor, tankar, idéer och hypoteser som för verksamheten framåt tillsammans med kompetenta pedagoger som tar tillvara på och utmanar barnen i deras nyfikenhet. Att arbeta med och utmana barnens många olika språk är oerhört viktigt och vi verkar för en inspirerande, föränderlig och tillgänglig miljö där barnen erbjuds många olika möjligheter till lärande genom lek, skapande och utforskande.

Kvalifikationer

Förskollärarexamen. Vi söker både dig som är nyexaminerad, utrustad med färska kunskaper, den senaste forskningen i bagaget och är full av tankar och idéer som du vill sätta i praktik. Vi söker även dig med bred och djup erfarenhet som du vill dela med dig av. Du har ett förhållningssätt till människor som innebär att du är nyfiken, samarbetsvillig och ser möjligheter. Du är villig att driva både din egen och förskolans utveckling framåt. I uppdraget som förskollärare vill vi att du driver och utvecklar verksamheten med utgångspunkt i forskning och vetenskaplig grund. Du har erfarenhet av att arbeta med verktyg som pedagogiskt dokumentation och reflektion. Vi söker dig som är drivande, utmanande och känner stor glädje i ditt arbete med barn och kollegor. Vi är nyfikna på vad du kan bidra med i vårt ”blivande”?

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid / deltid

Tillträde: oktober 2017 eller enligt överenskommelse.

Vi anställer löpande under rekryteringsprocessen.
Omfattning: 75 - 100 %

Ansökan

Ansök senast:   2017-07-31

Referensnummer:   2:97/17

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   2

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson
Jessica Söderberg
Förskolechef
0431-46 84 36

jessica.soderberg@engelholm.se
Facklig företrädare
Facklig företrädare nås via Kundtjänst.

0431-87000

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.