jobb just nu!

Fritidspedagog/lärare i fritidsverksamheten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

www.engelholm.se


Arbetsuppgifter

Errarps skola, Skäldervikens rektorsområde söker fritidspedagog/lärare i fritidshem till fritidsverksamheten.

Vi har förmånen att arbeta med en fantastisk natur inpå knuten där vi har nära till skogen, havet och stranden. Detta skapar oändliga förutsättningar för verksamheten.

Errarps skola erbjuder en verksamhet som vilar på ett stort engagemang och med en stark tro på alla elevers vilja och förmåga att lyckas. Vi söker en medarbetare som är framåt och drivande och som vill vara en del i utvecklingsintresserade arbetslag.

Vi undervisar utifrån våra styrdokument och är tydliga med vilka förmågor eleverna ges möjlighet att utveckla när vi planerar innehållet i verksamheten. Vi har en samsyn på skolan och arbetar aktivt med samarbete mellan de olika verksamheterna i rektorsområdet.

Kvalifikationer

Examen som fritidspedagog, fritidsledare, lärare tidigare åldrar eller annan likvärd akademisk utbildning som arbetsgivaren kan bedömas lämplig.

Vi söker dig som:

- Möter elever och föräldrar med glädje och engagemang.
- Ser möjligheter och har elevernas perspektiv i fokus.
- Har god förmåga att samspela i ett arbetslag.
- Driver utveckling och har kunskaper i dokumentation och digitala verktyg.
- Har kunskap och erfarenhet om våra styrdokument.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde: augusti

Vi tillämpar löpande rekrytering under ansökningstiden.

Ansökan

Referensnummer:   2:46/18

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.