jobb just nu!

Lärare åk f-3 på Toftaskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.
www.engelholm.se

Toftaskolan ligger strax utanför Ängelholms tätort, nära till E6:an. Öppenheten är påtagbar i skolan vilket du kommer uppleva vid ett besök. Skolan har ljusa och öppna lokaler och elevernas och personalens välkomnande bemötande ökar ytterligare känslan av öppenhet. Vi är en populär F-9 skola med ökande underlag av elever. I direkt anslutning till skolan finns naturen. Varje år genomför vi ett antal ämnesövergripande friluftsdagar på och intill Hallandsåsen. Vi tror på våra elever och deras drivkraft, nyfikenhet och motivation. Dessa ligger som grund i vår pedagogiska planering.Arbetsuppgifter

Nu har du möjligheten att få arbeta med våra fantastiska elever och vara en del av kollegiet som präglas av bra samarbete och positiv skolutveckling! På Toftaskolan har varje elev en egen dator och du ser IKT som en naturlig del av din undervisning.

Tjänsten innebär mentorskap och undervisning i klass och du har ett nära samarbete med kollegor i arbetslaget och teamet. Självklart är det viktigt att du skapar ett bra samarbete med eleverna och dess vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Förutom en bred behörighet har du en god förmåga att kommunicera och samarbeta med elever, föräldrar och kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet där positiv inställning, engagemang, samarbetsförmåga och eget driv är viktiga egenskaper. Som lärare låter du varje elev få känna sig sedd och ges möjligheter att få utvecklas utifrån sina individuella förutsättningar.

Anställningens omfattning

Tillträde: 2018-02-12 eller enligt överenskommelse.
Vi tillämpar löpande rekrytering.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   2:1/18

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.