jobb just nu!

JUNA - en utmaning för dig?

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seKunskapsstaden Ängelholm med en verksamhet som vilar på en vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet – skapar vi tillsammans med starka resultat och hög måluppfyllelse – förutsättningar för Ängelholm som en fortsatt attraktiv skolkommun.

Ängelholms Gymnasieskola är en inspirerande mötesplats för kunskap och utveckling i Skåne Nordväst. Det är en stor arbetsplats; varje dag tar vi emot ca 1300 elever, och för att erbjuda en bra verksamhet är vi runt 190 medarbetare fördelat på flera rektorsområden.

Ängelholms Gymnasieskola har trevliga elever och kunnig personal. Våra gymnasieprogram är lokaliserade till tre olika skolenheter. Rönnegymnasiet som i augusti 2008 flyttade in i totalrenoverade och moderna lokaler i centrum, Victoriaskolan där gymnasiesärskolans individuella program finns och Valhall College som startades augusti 2007 i det natursköna Valhall Park 7 km från Ängelholms centrum.

Vi har goda resultat och anstränger oss för att utveckla verksamheten i takt med omvärlden. Ängelholms Gymnasieskola får medial uppmärksamhet för både goda initiativ från pedagogerna och framgångsrika resultat hos elever. Sökandetillströmningen till våra program är god.

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med från början och göra skillnad? Vi söker nu en lärare till projektet JUNA (Järnvägsutbildning för nyanlända). Detta är en utbildning som startas av Trafikverksskolan i samarbete med Ängelholms gymnasieskola. Eleverna som antas till JUNA är ingenjörer, och ska under ett år fortbildas till att kunna verka inom järnvägssektorn.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare med behörighet i ämnena Engelska och / eller Ingenjören i praktiken
Kurs: Engelska 17 % - undervisning i engelska på nivå motsvarande grundskolans senare år eller gymnasiet.
Kurs: Ingenjör i praktiken 69 % - undervisningsmoment ur kurserna företagsekonomi, ledarskap och organisation, juridik (avtalsrätt).
En god digital mognad är en självklarhet. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av läraryrket. Du har ett lugnt och vänligt bemötande är flexibel och är intresserad av att undervisa på många olika plan och nivåer. Vi förutsätter att du ser eleverna i helhetsperspektiv och att du har ett positivt förhållningssätt gentemot, elever, föräldrar och kolleger. Vi ser god samarbetsförmåga, språkutvecklande arbetssätt samt intresse av att driva pedagogiskt utvecklingsarbete som viktiga förmågor.

Intervjuer kan genomföras löpande under ansökningsperioden.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Heltid / deltid

Tillträde:   2017-11-27

Tidsbegränsad till: 2018-06-24

Omfattning: beroende på ämneskombination.

Ansökan

Ansök senast:   2017-10-01

Referensnummer:   2:117/17

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Individuell lönesättning.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson
Markus Eek, rektor
Facklig företrädare
Facklig företrädare nås via Kundtjänst.

0431-87000

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.