jobb just nu!

Vi söker dig som vill skapa matglädje med oss

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

www.engelholm.se


Bli en samhällsbyggare! Jobba i huvuduppdrag Samhällsutveckling i Ängelholm! Var med oss när vi långsiktigt formar en hållbar framtid som alla vill leva och utvecklas i. Samhällsutveckling arbetar med många verksamheter, som drift och underhåll av gator och parker, trafik, allmänkultur, fritid i generationer, idrott, bad och friluftsliv, bibliotek, kartframställning, mätverksamhet, måltidsservice, lokalvård, produktion och rening av vatten. Med en nyligen genomförd omorganisation har vi rustat oss för att möta de förväntningar som ställs på oss. Vi är ca 350 personer som totalt omsätter 500 miljoner kronor i ett hundratal pågående projekt inom våra olika områden. Vi står för en hög servicegrad och har som mål att bli ”Sveriges bästa kommunala tjänsteleverantör”.Arbetsuppgifter

Vi söker nu ett måltidsbiträde till Möllebackens servicehus. Måltidsservice Ängelholms kommun har som målsättning att bli en av de bästa måltidskommunerna genom att skapa matglädje för våra matgäster och medarbetare. Vill du vara med och gör Möllebackens servicehus till en av landets bästa. Maten lagas från grunden med råvaror av hög kvalitet och måltidsupplevelsen är av största vikt. Våra gäster är pensionärer som äter i vår restaurang, hemma eller på de vårdboendena som vi skickar mat till.
Vi behöver nu ett måltidsbiträde med känsla för mat som ska hjälpa till med specialkoster och med tillagning av mat till både restaurang, avdelningar, utskick till hemtjänsten och allt annat i ett kök förekommande uppgifter. Verksamheten leds i nära samarbete med kunden och personal och i överensstämmelse med lagar och avtal så att kundens förväntningar om kvalitet uppfylls. Du kommer att ingå i ett arbetslag på 7 medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat och som vill skapa matglädje för våra gäster. Du är utbildad Måltidsbiträde/kock eller har liknande erfarenhet från verksamhet. Du har IT-kunskaper, besitter en god kommunikativ förmåga samt god svenska i tal och skrift. Som person är du öppen, lyhörd och självgående. God samarbetsförmåga och ett intresse för mat och människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-06-01

ca 75%

Ansökan

Referensnummer:   A761191

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Enligt avtal

Anställning

Arbetstid: Schema.
Ingår helg och kvällsturer i schemat

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.