jobb just nu!

Förskollärare i förskoleklass, Erraps skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

www.engelholm.se


Arbetsuppgifter

Vi söker förskollärare som är drivande, vill göra skillnad och ge eleverna en god grund för sin väg i livet, både för vidare skolgång, senare i arbetslivet men främst som goda medmänniskor och medborgare. Du ska vara positiv och se på uppdraget med stor glädje och entusiasm.

Du har ett stort engagemang och tror på alla elevers vilja och förmåga att lyckas. Du tar tillvara på de lärsituationer som uppstår i vardagen och skapar kreativa, inkluderande lärmiljöer för eleverna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förskollärarexamen och legitimation.

I ditt uppdrag ingår att du ska planera, genomföra, dokumentera och utvärdera det pedagogiska arbetet. Detta gör du utifrån skolan styrdokument samt elevernas behov och intresse, enskilt och tillsammans med arbetslaget. Vi lägger stor vikt på samverkan på rektorsområdet och i din roll i förskoleklassen samverkar du med både förskola, fritids och skola. Att samarbeta med elevernas vårdnadshavare är en förutsättning för att göra varje elevs skolgång så bra, positiv och utvecklande som möjligt. Därför lägger vi även stor vikt på den förmågan.

Vi har förmånen att arbeta med en fantastisk natur inpå knuten där vi har nära till skog, hav och strand vilket ger oss goda förutsättningar för vår verksamhet.
Är du den vi söker?

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde: augusti

Vi tillämpar löpande rekrytering under ansökningstiden.
Omfattning: 80-100 %

Ansökan

Referensnummer:   2:47/18

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.