jobb just nu!

Semestervikarie till Hälsas bilvårdsteam

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.se

Arbetsbeskrivning

Hälsas bilvårdsteam ser till att kommunens bilar inom bland annat äldreomsorgen är rena, säkra och välfungerande. Bilvårdsteamet hanterar bland annat:

- Tvätt och städ av bilar
- Utför enklare reparationer
- Bokar och transporterar vid behov fordon till verkstad

Vi söker nu en semestervikarie som kan vara med och säkra att våra bilar är välfungerande även till sommaren!

Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för att ge en god service och trivs i rollen som spindeln i nätet.

Då enklare reparationer ingår i arbetet, exempelvis byte av glödlampor och torkarblad samt kontroll och påfyllnad av vätskor, behöver du vara praktiskt lagd och ha god vana av att ta hand om bilar. B-körkort och vana vid bilkörning är ett krav.

Bilvårdsteamet består av två medarbetare som tillsammans bedriver verksamheten självständigt. En förutsättning för arbetet är därför att du trivs med att ta ansvar, i nära samarbete med din bilvårdskollega.

Vikariatet är tidsbegränsat från slutet av maj till början av september. Vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta hela perioden.

Då sommaren snart är här kommer vi att kalla till intervjuer löpande och välkomnar därför din ansökan snarast möjligt!
Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Heltid

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-07

Referensnummer:   A672549

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Annika Hyberg
enhetschef trygghetsjouren
0431-87 000

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare tjänster kopplat till rekrytering.