Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Sävsjö kommun, Kommunledningskontoret Kock sökes till bemanningsenheten i Sävsjö Kommun
Måltidsupplevelsen är vårt främsta fokus och att göra våra gäster nöjda och ge service i toppklass. Som kock kommer du arbeta med traditionella köksuppgifter såsom matlagning i form av varierande och näringsrika måltider, servering, diskning, egenkontroll och städning.
2022-11-30 2022-12-12
Sävsjö kommun, Barn- & utbildningsförvaltningen Stockaryds skola söker musiklärare
Tjänsten innebär att undervisa i ämnet musik i årskurserna 1-6. Du planerar, genomför och utvärderar din undervisning och verksamheten utifrån gällande styrdokument, både enskilt och i samarbete med andra. Du använder dig av V-klass för dokumentation samt för elev- och föräldrakontakter.
2022-11-23 2022-12-07
Sävsjö kommun Sävsjö kommun söker fritidsledare!
Som fritidsledare kommer du att jobba i den öppna fritidsverksamheten för ungdomar 10-19 år, i tjänsten kommer du ha arbetsuppgifter som innebär följande: • Vara delaktig i planering kring och genomföra lovaktiviteter • Skapa och genomföra trygghetsskapande och kreativa aktiviteter på kommunens högstadieskolor • Vara lyhörd och aktivt ta del av barn och ungdomars diskussioner, bygga relationer och stimulera demokratiska värderingar. • Uppmuntra till och stödja barn och ungdomars egna initiativ • Främja självkänslan hos varje individ • Se...
2022-11-22 2022-12-22
Sävsjö kommun Enhetschef Myndighet vuxen - ekonomiskt bistånd
Brinner du för ledarskap och utveckling, är du lyhörd och kan stötta och motivera dina medarbetare? Då kan det här vara en tjänst för dig! Som enhetschef inom myndighet vuxen har du personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar för din enhet. Uppdraget består av att leda och utveckla verksamheten utifrån ett processinriktat arbetssätt. Du ansvarar för verksamhetsplanering och utveckling. Du som chef kommer att ingå i ledningsgruppen tillsammans med övriga enhetschefer inom Individ- och familjeomsorgen. I rollen ingår: • Ansvara för verksamhetspl...
2022-11-18 2022-12-09
Sävsjö kommun, Barn- & utbildningsförvaltningen Hägneskolan söker lärare i trä- och metallslöjd
Vi söker en engagerad slöjdlärare för undervisning i årskurs 3-6. Du planerar, genomför och utvärderar din undervisning och verksamhet utifrån gällande styrdokument, både enskilt och i samarbete med andra. Du använder V-klass för dokumentation samt för elev- och föräldrakontakter.
2022-11-17 2022-12-08
Sävsjö kommun Sävsjö kommun söker semestervikarie inom vård och omsorg!
Arbetet är flexibelt och en dag är aldrig den andra lik. Din uppgift blir att finnas till för människorna i våra verksamheter i deras olika livssituationer. Du ger individuellt anpassad, personlig vård, omsorg och social stimulans. I arbetsuppgifterna ingår även vardagliga sysslor som städ och tvätt, samt läkemedelshantering och social dokumentation. Arbetet går ut på att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi erbjuder alla semestervikarier heltid och du får ditt a...
2022-11-15 2023-03-31
Sävsjö kommun, Barn- & utbildningsförvaltningen Hägneskolan söker lärare i musik och hemkunskap
Tjänsten innebär undervisning i musik i grundskolan åk 3-6 och grundsärskolan åk 1-9 samt undervisning i hemkunskap i grundskolan åk 6 och grundsärskolan åk 4-9. Tjänsten innebär att du planerar, genomför och utvärderar din undervisning och verksamheten utifrån gällande styrdokument, både enskilt och i samarbete med andra. Du använder dig av V-klass för dokumentation samt för elev- och föräldrakontakter.
2022-11-09 2022-11-30
Sävsjö kommun Intresseanmälan till Sävsjö kommun
Vi finns till för våra medborgare i alla stadier i livet. Hos oss har du ett omväxlade, meningsfullt men framför allt ett roligt arbete. Arbetsuppgifterna varierar självklart beroende på vilken tjänst du söker.
2022-09-07 2022-12-31