Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen Barnskötare till förskoleenhet 3, Vaggeryds kommun
Som barnskötare pool/hållbarhetspedagog arbetar du inom enhet 3, men behovet är främst på Slättens förskola i Vaggeryd. Rollen som barnskötare pool/hållbarhetspedagog innebär att du arbetar vid kollegors frånvaro. Därför måste du trivas med att ha en flexibel roll, både vad gäller schema och arbetsplats.
2023-03-20 2023-04-02
Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen Lärare Fritidshem till Östra skolan och Götafors skola F-3
Din roll blir att tillsammans med dina kollegor, förvalta och utveckla vårt arbete på fritidshemmen. Du ska vara med och driva undervisningen utifrån våra styrdokument, med lek, rörelse och skapande. Vi har elevens hela skoldag i fokus och vi erbjuder lärande, socialt samspel och rekreation. Vi arbetar främjande och förebyggande för att nå en god måluppfyllelse och välmående hos våra elever. Du samarbetar med lärare i skola och förskoleklass och tillsammans med vårt EHT-team.
2023-03-13 2023-03-26
Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen Lärare i teknik och konstruktion
Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med andra lärare i ett elevnära arbetssätt. Som tekniklärare undervisar du främst elever på teknikprogrammet. På skolan finns flera team och du blir en del i det team som ansvarar för eleverna som går NA och TE. Mentorskap ingår i tjänsten och du förväntas delta i teamets konferenser och systematiska utvecklingsarbete.
2023-03-10 2023-03-31
Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen Lärare till Ekonomiprogrammet
Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med andra lärare i ett elevnära arbetssätt. Som ekonomilärare undervisar du kurser som ingår i ekonomiprogrammet. På skolan finns ytterligare en ekonomilärare som du kommer att ha ett nära samarbete med. På skolan finns flera team och du blir en del i det team som ansvarar för eleverna som går SA och EK. Mentorskap ingår i tjänsten och du förväntas delta i teamets konferenser och systematiska utvecklingsarbete.
2023-03-10 2023-03-31
Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen Biträdande rektor till Fenix kultur- och kunskapscentrum
Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten på skolan. Skolutveckling engagerar dig och är en naturlig och viktig del i din vardag. Elevhälsan är hjärtat på skolan och där drivs det förebyggande och främjande arbetet, på organisationsnivå, gruppnivå och individnivå. Du kommer att vara en viktig kugge i det arbetet. Vi strävar hela tiden efter att bli bättre och att locka fler elever. Därför är marknadsföring av skolan en viktig del i ditt arbete. Som biträdande rektor har du ansvar för några program, och har även personalansvar....
2023-03-10 2023-03-31
Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen Rektor till grundskolan
Som rektor hos oss är du främst en pedagogisk ledare där du utifrån våra styrdokument ansvarar för att utveckla skolans verksamhet så att våra elever når sin fulla potential. Du har också ansvar för medarbetare, elevvård, ekonomi och det systematiska kvalitetsarbetet. Som rektor leder du elevhälsan som består av specialpedagog, speciallärare, skolkurator och skolsköterska. I rektorsenheten finns även en biträdande rektor och administratör som stödjer dig i ditt uppdrag.
2023-03-09 2023-03-26
Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen Lärare till Östra skolan och Götafors skola F-3
Din roll blir som klasslärare tillsammans med dina lärarkollegor. Vi söker personal till både Förskoleklass och årskurs 1-3. Vi arbetar främjande och förebyggande för att nå en god måluppfyllelse hos våra elever. Du samarbetar med lärare i skola och fritidshem och med vårt EHT-team.
2023-03-08 2023-03-26
Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen Vill du jobba som timvikarie i förskolor och skolor?
Att vara timvikarie innebär • att oftast arbeta på korta vikariat • att arbeta med barn på flera olika arbetsplatser • att du ersätter ordinarie personal vid frånvaro • att din arbetstid är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov och dina önskemål Vi använder ett webbaserat program som heter Time Care Pool för att boka vikarier. Det betyder att vi kommer att skicka jobbförfrågningar via SMS. Du som är vikarie styr smidigt själv via en personlig kalender vilka dagar och tider du är intresserad av att arbeta. Därför behöver du t...
2023-03-06 2023-03-26
Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen Har DU det rätta virket? Slöjdlärare Hjortsjöskolan
Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med andra lärare i ett elevnära arbetssätt. Som slöjdlärare undervisar du i årskurserna 4-6, men har också ett tätt samarbetar du med flera andra slöjdlärare på Hjortsjöområdet från årskurs fyra till årskurs nio. Du får chansen att bygga starka goda relationer som också leder till en trygg lärmiljö och undervisning. Du arbetar i nära samverkan med elevhälsoteamet. I klassrummet arbetar du utifrån elevers och gruppers olika behov och du har en differentierad undervisning och ett tydligt, tryggt ledarskap...
2023-03-01 2023-05-31