Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Uppvidinge kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen Elevassistent till Nottebäckskolan F-6
Till Nottebäckskolan söker vi en elevassistent som kommer att vara ett stöd till elever i årskurs 1. Du stöttar eleverna under lektionstid men även under rasterna och i matsalen. I arbetet utgår du från varje elevs förutsättningar och behov vilka kan variera från en dag till en annan. Du samarbetar med pedagoger, elever och vårdnadshavare och deltar på planerade möten.
2021-09-27 2021-10-15
Uppvidinge kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen Musiklärare till Uppvidinge kulturskola
Som musiklärare på Uppvidinge Kulturskola kommer du ha ansvar för åk 2 i musik samt ansvarar för enskild undervisning träblåsinstrument och blockflöjt. Möjlighet till ensembleverksamhet finns. Utöver undervisningen tillkommer det gemensamma arbetslagsarbetet där vi tillsammans planerar och utvecklar kulturskolan. På kulturskolan i Uppvidinge är elevens utveckling och delaktighet i fokus. Ambulerande tjänst.
2021-09-23 2021-10-17
Uppvidinge kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen Musiklärare i blåsinstrument och piano till Uppvidinge kulturskola
Den huvudsakliga delen av tjänsten innebär att planera och undervisa enskilda elever i blåsinstrument och piano inom vår frivilliga verksamhet. Utöver den enskilda undervisningen ingår även orkesterverksamhet. Ett påbörjat projekt i samarbete med Kulturrådet finns. Utöver undervisningen tillkommer det gemensamma arbetslagsarbetet där vi tillsammans planerar och utvecklar kulturskolan. På kulturskolan i Uppvidinge är elevens utveckling och delaktighet i fokus. Ambulerande tjänst.
2021-09-23 2021-10-17
Uppvidinge kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen Timvikarier till Åsedaskolan 7-9
Att ersätta ordinarie pedagoger vid frånvaro. Detta kan innebära hela dagar eller del av dag, längre eller kortare vikariat. Du kan få undervisa i flera olika ämnen med hjälp av en färdig planering. Arbetet kan kombineras med eventuell befintlig deltidsanställning hos annan arbetsgivare.
2021-09-21 2021-10-17
Uppvidinge kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen Utvecklingsledare till Barn- och utbildningsförvaltningen
Ditt uppdrag är brett och handlar om att organisera och bedriva skolutveckling, Du kommer var en nyckelperson i vårt systematiska kvalitetsarbete och bistå rektorer i arbetet. Uppvidinge kommun deltar i Skolverkets utvecklingsinsats "Samverkan för bästa skola", där du kommer att ha en samordnande administrativ roll. Vägen till ökad måluppfyllelse kommer att se olika ut över tid, och för att kunna möta verksamhetens behov på såväl kort som lång sikt krävs en förmåga att snabbt kunna växla mellan olika uppdrag och insatser. Dessutom skriver du u...
2021-09-17 2021-10-10
Uppvidinge kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen Elevassistent till fritidshemmet Eken, Lenhovdaskolan
Till Lenhovdaskolan söker vi nu elevassistent för arbete i fritidshem. I rollen som elevassistent kommer du att vara ett stöd för eleverna på fritidshemmet. I arbetet utgår du från elevernas behov och förutsättningar. Du är professionell i din yrkesroll, tar ansvar och är engagerad. Du har god samarbetsförmåga, har lätt för att skapa relationer och samverka med elever och kollegor.
2021-09-17 2021-10-30
Uppvidinge kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen Rektor till Åsedaskolan F-6
Tjänsten omfattar ansvar för verksamhet och verksamhetsutveckling, ekonomi och medarbetare samt arbetsmiljöfrågor för medarbetare och elever. Grundskolans fokusområden är ökad måluppfyllelse samt trygghet och studiero. Du är van vid att jobba självständigt och ser samtidigt ett värde i att arbeta tillsammans med ett härligt lärarkollegium, skolledare på andra skolor, fackliga organisationer, utbildningsförvaltning och politik. Vi fäster särskild vikt vid din dynamiska förmåga att leda skolan och möta framtidens utmaningar. Dessutom sätter vi st...
2021-09-14 2021-10-10