Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Svenljunga kommun, Socialförvaltningen Undersköterska? Välkommen till oss i Hemsjukvården Svenljunga
Som undersköterska i hemsjukvården arbetar du med delegerade uppgifter såsom provtagningar, såromläggningar och andra insatser.
2023-09-29 2023-10-20
Svenljunga kommun, Socialförvaltningen Timanställning som sjuksköterska i hemsjukvården
Arbetsuppgifterna är sedvanliga sjuksköterskeuppgifter i hemsjukvård.
2023-09-20 2023-10-31
Svenljunga kommun, Socialförvaltningen Sjuksköterska till hemsjukvården
Arbetsuppgifterna är sedvanliga sjuksköterskeuppgifter i hemsjukvård. Det handlar om att bedöma, planera och följa upp omvårdnadsbehov och medicinska insatser. Att vara ambulerande innebär att du blir placerad på alla olika områden beroende på vart behovet är som störst. Som sjuksköterska har du även ansvar för att handleda och stötta omvårdnadspersonalen samt se till helheten för att ge personen den bästa omvårdnaden. Du är en person som tar ansvar och arbetar strukturerat med god planering och förmåga att prioritera. Du har ett positivt förhå...
2023-09-20 2023-10-31
Svenljunga kommun, Socialförvaltningen Sjuksköterska? Välkommen till Svenljunga!
Arbetsuppgifterna är sedvanliga sjuksköterskeuppgifter i hemsjukvård. Det handlar om att bedöma, planera och följa upp HSL-insatser. Som sjuksköterska har du även ansvar för att handleda och stötta omvårdnadspersonalen samt se till helheten för att ge personen den bästa omvårdnaden. Du är en person som tar ansvar och arbetar strukturerat med god planering och förmåga att prioritera. Du har ett positivt förhållningssätt, är flexibel och är bra på att samarbeta.
2023-09-19 2023-10-31