Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Strängnäs kommun, Paulinska skolan Lärare i engelska, åk 7-9, Paulinska skolan
Du ansvarar för att planera, leda och undervisa i ämnet engelska i åk 7-9. Du utvärderar din egen undervisning utifrån elevernas resultat och samplanerar och bedömer med kollegor. Som lärare ansvara du för att skapa en positiv och kreativ lärmiljö så eleven känner nyfikenhet och lust att lära tillsammans utifrån kooperativa metoder. Du arbetar gärna ämnesövergripande.
2023-09-12 2023-09-26
Strängnäs kommun, Paulinska skolan Musiklärare med förstelärarskap åk 4-9 Paulinska skolan
Som musiklärare hos oss på Paulinska skolan ansvarar du för musikundervisningen samt planeringen och genomförandet av luciafirande, julavslutningen och sommaravslutning med stöd av skolans ledningsgrupp. Du utvärderar din egen undervisning utifrån elevernas resultat och samplanerar och bedömer med kollegor. Som lärare ansvarar du för att skapa en positiv och kreativ lärmiljö så eleven känner nyfikenhet och lust att lära tillsammans med andra elever och utifrån kooperativa metoder. Du arbetar gärna ämnesövergripande. Om du aspirerar på förstel...
2023-09-12 2023-09-26
Strängnäs kommun, Paulinska skolan Lärare idrott och hälsa åk 4-9 Paulinska skolan
Du ansvarar för att planera, leda och undervisa i ämnet idrott och hälsa i åk 4-9. Du utvärderar din egen undervisning utifrån elevernas resultat och samplanerar och bedömer med kollegor. Eleverna är delaktig i planeringen och utvecklas genom att lära, både självständigt och tillsammans med andra. Du är duktig på att följa upp och återkoppla elevernas resultat så att eleverna utvecklas optimalt och tycker att det är stimulerande att lära sig. Du kommer att samarbeta med kollegor och ansvara kring idrottsdagar och andra gemensamma aktiviteter.
2023-09-08 2023-09-24
Strängnäs kommun, Paulinska skolan Lärare i trä och metallslöjd åk 4-9 Paulinska skolan
Du ansvarar för att planera, leda och undervisa i trä- och metallslöjd i åk 4-9. Du utvärderar din egen undervisning utifrån elevernas resultat och samplanerar och bedömer med kollegor. Som lärare ansvara du för att skapa en positiv och kreativ lärmiljö så eleven känner nyfikenhet och lust att lära. Mentorskap ingår inte i tjänsten.
2023-09-08 2023-09-24