Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Statens institutionsstyrelse, SiS LVM-hem Lunden i Lund Behandlingsassistenter för timanställning till avdelning Hill och Ängen
Vård- och behandlingsarbete med särskild inriktning på motivationsarbete och med eventuell delegering av medicin ingår i tjänsten. Denna annons gäller avdelning Hill och Ängen. På avdelningarna (16 låsbara platser och 4 öppna) vårdas kvinnor med ett komplext missbruk i kombination med annan psykiatrisk problematik.
2021-01-12 2021-02-28
Statens institutionsstyrelse, SiS LVM-hem Lunden i Lund Behandlingsassistent dag på avdelning Rinnebäck
Vård- och behandlingsarbete med särskild inriktning på motivationsarbete där även kontaktpersonskap och delegering av medicin ingår i tjänsten. Denna annons gäller avdelning Rinnebäck. På avdelning Rinnebäck (12 låsbara platser) vårdas kvinnor med ett komplext missbruk i kombination med annan psykiatrisk problematik. Vi har också uppdrag att vårda kvinnor (7 platser av de 12) som har särskilt behov av stöd utifrån utagerande beteendeproblematik.
2020-12-21 2021-01-17
Statens institutionsstyrelse, SiS LVM-hem Lunden i Lund Ekonomibiträde 50 % till avdelning Karlsvik i Höör
SiS LVM-hem Lunden söker ekonomibiträde 50% till vår avdelning Karlsvik i Höör, dagtid med helgtjänstgöring varannan helg. Varannan fredag tjänstgör du i storkök tillsammans med köksföreståndaren och under helgen ansvarar du för beredning och tillagning av mat enligt köksföreståndarens förberedande planering. Städning och tvätt är huvudsakliga arbetsuppgifter i övrigt.
2020-12-17 2021-01-31
Statens institutionsstyrelse, SiS LVM-hem Lunden i Lund Ekonomibiträde för timanställning/sommarvikariat till Karlsvik i Höör
SiS LVM-hem Lunden söker dig som är intresserad av timanställning och sommarvikariat som ekonomibiträde på våra avdelningar i Höör. Vi vill att du under våren kan täcka upp vid tillfällig sjukfrånvaro och kortare ledigheter, samt under längre vikariat i sommar. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är varuhantering, städning, tvätt, disk, matberedning och tillagning.
2020-12-17 2021-01-31
Statens institutionsstyrelse, SiS LVM-hem Lunden i Lund Ekonomibiträde för timanställning/sommarvikariat till avdelningarna i Lund
SiS LVM-hem Lunden söker dig som är intresserad av timanställning och sommarvikariat som ekonomibiträde på våra avdelningar i Lund. Vi vill att du under våren kan täcka upp vid tillfällig sjukfrånvaro och kortare ledigheter, samt under längre vikariat i sommar. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är varuhantering, städning, tvätt, disk, matberedning och tillagning.
2020-12-17 2021-01-31
Statens institutionsstyrelse, SiS LVM-hem Lunden i Lund Behandlingsassistenter dag och natt (sommarvik) till avdelningarna i Lund
Vård- och behandlingsarbete med särskild inriktning på motivationsarbete där även kontaktpersonskap och delegering av medicin ingår. Denna annons avser semestervikariat, dag- eller nattjänstgöring, på avdelningarna i Lund.
2020-12-14 2021-01-31
Statens institutionsstyrelse, SiS LVM-hem Lunden i Lund Behandlingsassistenter dag och natt (sommarvikariat) till enheten i Höör
Vård- och behandlingsarbete med särskild inriktning på motivationsarbete där även kontaktpersonskap och delegering av medicin ingår. Denna annons avser semestervikariat, dag- eller nattjänstgöring, på enheten i Höör.
2020-12-14 2021-01-31
Statens institutionsstyrelse, SiS LVM-hem Lunden i Lund Behandlingsassistent nattjänstgöring till avdelning Hill/Höje
Vård- och behandlingsarbete med särskild inriktning på motivationsarbete där även kontaktpersonskap och delegering av medicin ingår i tjänsten. Denna annons gäller avdelning Hill/Höje. Avdelning Hill/Höje (16 låsbara platser + 4 öppna) som vårdar kvinnor med ett komplext missbruk i kombination med annan psykiatrisk problematik.
2020-12-11 2021-01-15