Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Sollefteå kommun, Solatum Solatum Söker Gravvik till Kundtjänst
Ta emot felanmälan via telefon eller mail som du registrerar i våra system. Det kan även bli en del varierande administrativa arbetsuppgifter. Tjänsten passar dig som har en naturlig känsla för service och känner dig bekväm i att kommunicera via telefon och mejl.
2024-05-16 2024-06-09
Sollefteå kommun, Solatum Vik Fastighetsskötare i Sollefteå med omnejd
Som fastighetsskötare hos Solatum Hus&Hem AB kommer du att arbeta närmast kunden. Detta innebär bland annat att det blir du som ansvarar för mottagning och snabb hantering av felanmälningar från kunden. Arbetet är omväxlande med personliga kontakter med våra hyresgäster och verksamhetskunder Du ansvarar för inre och yttre skötsel av fastigheter och du blir en del av ett team som omfattar Sollefteå med omnejd. I arbetsuppgifterna ingår bland annat tillsyn av hus och gårdar, utföra skötselåtgärder och mindre fastighetsreparationer, hantering av f...
2024-05-16 2024-06-09
Sollefteå kommun, Solatum Solatum söker Lokalvårdare till Öhns skola
Som lokalvårdare hos Solatum Hus&Hem AB kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Arbetet är omväxlande och socialt. Dina arbetsuppgifter som lokalvårdare kommer att vara skola och förskola. För att passa i denna roll bör du vara noggrann, flexibel samt ha en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Tidigare erfarenhet av lokalvård är en fördel.
2024-05-07 2024-06-02