Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Sollefteå kommun, För- och grundskola Grundskollärare till Öhns skola åk. F-6
Om erforderliga beslut fattas så söker vi nu en grundskollärare till åk. 4-6 alternativt F-3 till Öhn - Resele - Kalknäs rektorsområde, med placering på Öhns skola. Beroende på tidigare erfarenhet kan försteläraruppdrag komma att ingå i uppdraget. Vi ser gärna att du har ämneskombinationen i matematik, svenska, engelska, musik, idrott men även andra ämnesbehörigheter är meriterande. Arbetet innebär f.n. ämnesplanering, undervisning och bedömning enligt läroplan för grundskolan och i samarbete med ytterligare pedagoger på skolan. Mentorskap in...
2024-05-07 2024-06-02
Sollefteå kommun, För- och grundskola Fritidslärare/Fritidspedagog till Lillängets skola
Arbetet innebär att tillsammans med kollegor organisera, planera och leda pedagogisk verksamhet i fritidshem och skola med utgångspunkt i nationella och lokala styrdokument. Tillsammans med kollegor ansvarar du som fritidslärare/fritidspedagog för att kontinuerligt följa upp, utvärdera och utveckla verksamheten.
2024-05-07 2024-05-31
Sollefteå kommun, För- och grundskola Grundskollärare till Näsåker skola, åk 4–6
Som grundskollärare ansvar du för att planera, genomföra och utveckla undervisningen efter varje elevs förutsättningar. Du kommer också att utvärdera och utveckla verksamhetens pedagogiska arbete. Arbetet sker både självständigt och i arbetslag 46. Det ingår även mentorskap i åk 5 eller åk 6.
2024-04-10 2024-05-23