Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Sollefteå kommun, För- och grundskola Grundskollärare/Resurslärare till Öhn-Resele-Kalknäs rektorsområde
Om erforderliga beslut fattas så söker vi nu en grundskollärare åk 1-7 till Öhn Resele- Kalknäs rektorsområde, med placering på Öhn skola. Vi ser gärna att du har ämneskombinationen MA/NO alt SV/SO men även andra ämnesbehörigheter är meriterande. Arbetet innebär f.n. ämnesplanering, undervisning och bedömning i SV, MA, SO i enlighet med läroplan för grundskolan och i samarbete med ytterligare pedagoger på skolan. Mentorskap ingår.
2021-09-27 2021-10-22
Sollefteå kommun, För- och grundskola Speciallärare med inriktning mot utvecklingsstörning
Vi söker nu en speciallärare med inriktning mot utvecklingsstörning. Tjänsten innebär att du kommer att arbeta huvudsakligen i åk.7-9 samt ansvara för skolans utomhusaktiviteter.
2021-09-22 2021-10-05
Sollefteå kommun, För- och grundskola Lärare i spanska till Nipanskolan
Du undervisar i ämnet spanska i årskurserna 6-9. Tjänsten kan komma att kombineras med undervisning i annat ämne alternativt undervisning i spanska modersmål. Vid det senare innebär tjänsten undervisning vid fler enheter. I tjänsten ingår även mentorsskap. Hos oss arbetar du i arbetslag tillsammans med dina kollegor. I arbetslagen diskuterar vi gemensamt undervisningen och bedömningen av eleverna, hur vi bäst kan stötta våra elever att nå så långt som möjligt med mera.
2021-09-20 2021-10-17