Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Skellefteå kommun, Support och lokaler IT- installationssamordnare
Som IT- Installationssamordnare kommer du att agera teknisk projektledare, delta på projektmöten och även arbeta operativt. Arbetet innebär att planera och genomföra installationer av IT-utrustning med interna och externa parter. Tillsammans med kunder och specialister hittar du de bästa tekniska och ekonomiska lösningarna på uppkomna behov. Du planerar och följer upp inom ditt ansvar och ser till att alla parter hålls uppdaterade.
2022-11-29 2023-01-02
Skellefteå kommun, Support och lokaler Enhetschef städ
Som enhetschef med inriktning mot lokalvård har du direkt personalansvar för cirka 30 medarbetare. I ditt uppdrag ingår verksamhets-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar. Genom en tillitsbaserad ledning och styrning skapar du förutsättningar för dina medarbetare och verksamheten att fungera så optimalt som möjligt. Din vardag består av många kundkontakter och du förväntas skapa goda relationer med både kollegor, kunder och andra intressenter. Tillsammans med dina chefskollegor arbetar du aktivt med att utveckla hela Drift- och städsektionen.
2022-11-25 2022-12-11
Skellefteå kommun, Support och lokaler Fastighetstekniker
Uppdraget som fastighetstekniker innebär att du tillsammans med kollegor ansvarar för drift och skötsel av kommunens fastigheter. Du arbetar med felanmälningar av ventilation, värme, sanitet och annat som är kopplat till fastighetsskötsel. Kunden är en viktig samarbetspartner för att arbetet ska kunna utföras så smidigt och snabbt som möjligt. Arbetet är självständigt och varierande. I arbetet kan beredskap förekomma.
2022-11-18 2022-12-11
Skellefteå kommun, Support och lokaler Lokalvårdare
I arbetsuppgifterna ingår att utföra daglig lokalvård inklusive periodisk uppstädning med god kvalitet enligt gällande städrutiner samt att noggrant hantera olika städmaskiner självständigt. Eftersom arbetet utförs hos kund är det viktigt att du är lyhörd och har ett stort kundfokus. Arbetet är rörligt och varierande men kan också vara fysiskt tungt emellanåt. Rotation mellan arbetsplatser och ett flexibelt arbetssätt tillhör det dagliga arbetet. Du ska kunna hantera och hjälpa till med olika felmeddelanden samt felsökning för vissa inventarie...
2022-10-17 2023-01-08