Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Ronneby kommun, Utbildningsförvaltningen Förskollärare Backsippans förskola
Som förskollärare har du huvudansvar för den pedagogiska verksamheten och för att utbildning och undervisning bedrivs i enlighet med målen i förskolans läroplan. Du ska tillsammans med övriga i arbetslaget främja alla barns utveckling och lärande samt erbjuda varje barn en trygg omsorg. Utbildningen präglas av att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet.
2023-09-15 2023-09-29
Ronneby kommun, Utbildningsförvaltningen Administratör Råd- och stödteamet
Du kommer att arbeta som administratör i RoS-teamet, Utbildningsförvaltningen. Arbetsuppgifterna innebär registrering av ärenden och annan dokumentation i vårt verksamhetssystem för elevhälsoarbete. Arbetsuppgifterna innebär också beställning och fakturering, personaladministrativa och ekonomiska system, anställningsavtal samt arkivering. Arbetsuppgifterna omfattar också administrativt stöd och service mot rektorer, medarbetare, barn/elever och allmänhet. Möten och samtal med medarbetare och vårdnadshavare är en del av arbetsuppgifterna och vi ...
2023-09-12 2023-10-08
Ronneby kommun, Utbildningsförvaltningen Vikarierande lokalvårdare till Blekinge Naturbruksgymnasium
Dina arbetsuppgifter blir att vara en del av ett team på två personer som städar samtliga lokaler på Blekinge Naturbruksgymnasium. Det är allt från skolbyggnad till verkstad och ladugård. På skolan finns även internatboende där ni städar de gemensamma utrymmena medan eleverna städar sina egna rum. Det finns vagnar till material men vissa tunga lyft kan förekomma.
2023-09-05 2023-09-24