Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Ronneby kommun, Grundskola Lärare i ma/tk/fy, Snäckebacksskolan
Vi söker nu lärare i matematik, teknik och fysik. Du kommer att undervisa i ovanstående ämnen samt vara mentor. Du ska dokumentera elevernas kunskapsutveckling i de digitala system som kommunen har. God datorvana är därför ett krav.
2021-01-15 2021-02-07
Ronneby kommun, Grundskola Lärare i ma/no, Snäckebacksskolan
Vi söker nu lärare i matematik, no. Du kommer att undervisa i ovanstående ämnen samt vara mentor till elever i åk 7. Du ska dokumentera elevernas kunskapsutveckling i de digitala system som kommunen har. God datorvana är därför ett krav.
2021-01-12 2021-02-07
Ronneby kommun, Grundskola vik Fritidspedagog Slättagårdsskolan, Kallinge
Då en av våra medarbetare är föräldraledig, söker vi nu ännu en engagerad medarbetare. Tjänsten är ett vikariat med eventuell möjlighet till förlängning. Som fritidspedagog/lärare i fritidshem arbetar du utifrån gällande styrdokument med elevernas lärande och utveckling kopplat till fria och styrda aktiviteter i många olika miljöer. Både fritids och skola har en viktig roll i arbetet mot en ökad måluppfyllelse. Under del av skoldagen finns fritids med i skolan och samverkar med lärare och övrig personal kring eleverna. Tillsammans får vi vår...
2021-01-05 2021-01-19
Ronneby kommun, Grundskola Fritidspedagog Slättagårdsskolan, Kallinge
Som fritidspedagog arbetar du med elevernas lärande och utveckling kopplat till fria och styrda aktiviteter i många olika miljöer. Både fritids och skola har en viktig roll i arbetet mot en ökad måluppfyllelse. Under del av skoldagen finns fritids därför med i skolan och samverkar med lärare och övrig personal kring eleverna. Tillsammans får vi våra elever att nå längre! Viktigt i arbetet är att kunna ta ansvar och leda såväl en elevgrupp som enskilda elever i olika aktiviteter. Du ska i god samverkan med kollegor arbeta aktivt med att stimul...
2021-01-05 2021-01-19
Ronneby kommun, Grundskola Lärare i matematik och idrott, Snäckebacksskolan
Du kommer att undervisa i matematik och idrott. I arbetsuppgifterna ingår även mentorsskap för elever i åk 8. Du ska dokumentera elevernas kunskapsutveckling i de digitala system som kommunen har. God datorvana är därför ett krav.
2020-12-04 2021-01-24