Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Region Västerbotten, Närsjukvårdsområde Skellefteå Distriktssköterska, Kåge hälsocentral
Som distriktssköterska hos oss bidrar du till att ta väl hand om andra genom ett hälsofrämjande arbetssätt. Du möter och vårdar barn, ungdomar, vuxna och äldre i både planerad och akut mottagning. Jobbet är varierat med telefonrådgivning och mottagningsarbete. Vi förväntar oss att du prioriterar ett bra bemötande och aktivt arbetar för att utveckla relationer och är positiv till förbättringsarbeten för att utveckla verksamheten.
2024-04-22 2024-05-26
Region Västerbotten, Närsjukvårdsområde Skellefteå Specialist i Allmänmedicin, Kåge hälsocentral, Skellefteå
Som Distriktsläkare hos oss bidrar du med kunskap och engagemang som får människor att känna sig trygga. Specialiteten allmänmedicin karaktäriseras av mötet med patienten, genom hela livet. I kompetensen ingår att möta människor i alla åldrar med alla sorters hälsorelaterade problem samt att självständigt bedöma och behandla dessa, även de upplevelser och besvär som inte orsakas av definierbar sjukdom. I det allmänmedicinska specialistarbetet ska man också följa en individs olika hälsoproblem över tid och i bedömningen av hälsoproblemen väga ...
2024-04-12 2024-05-31
Region Västerbotten, Närsjukvårdsområde Skellefteå Medicinsk sekreterare, Kåge hälsocentral, Skellefteå
Som medicinsk sekreterare hos oss ger du viktig service och möjliggör insatser som påverkar många. Här arbetar två medicinska sekreterare för att tillsammans skapa ett gott resultat. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där din kompetens och erfarenhet tas tillvara. Som medicinsk sekreterare arbetar du med journalskrivning, remiss- och posthantering, bokar och kallar patienter samt tar emot patienter i receptionen. Du är med och bidrar till klinikens utvecklingsarbete.
2024-03-07 2024-05-26