Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Region Jämtland Härjedalen, VO Åre Järpen Hälsocentral i Åre kommun söker en undersköterska till ett vikariat!
Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på en hälsocentral, såsom EKG, BT och gipsning. Andra arbetsuppgifter är att ingå i teamarbete på vår lättakut, göra såromläggningar, suturtagningar och venesectio.
2023-09-19 2023-10-06
Region Jämtland Härjedalen, VO Åre Vill du arbeta som ambulanssjuksköterska i Åre i vinter?
Som ambulanssjuksköterska utför du vanligt förekommande arbetsuppgifter inom ambulanssjukvården. För oss är det viktigt att ge adekvat utbildning till våra medarbetare. Inledningsvis erbjuder vi dig ett introduktionsprogram anpassat utifrån dina tidigare erfarenheter.
2023-09-11 2023-10-01
Region Jämtland Härjedalen, VO Åre Åre Hälsocentral söker Leg. Läkare till årets vintersäsong 2023/2024
I rollen som legitimerad läkare/specialistläkare hos oss bedömer, utreder och behandlar du patienter och ger råd kring olika typer av besvär och problematik. Vi arbetar med en stor öppen mottagning där målet är att patienterna ska få träffa oss redan samma dag oavsett det gäller ett brutet ben eller en urinvägsinfektion. Du kommer framför allt att jobba med olika akuta åkommor och hos oss finns röntgen och utrustning för att möjliggöra slutbehandling av flertalet ortopediska trauman. I rollen som distriktsläkare ingår även att handleda och und...
2023-08-25 2023-09-30
Region Jämtland Härjedalen, VO Åre ST-läkare välkomnas till Järpen Hälsocentral i Åre kommun!
En kombination av en engagerad studierektor, en bra ST-utbildning med lärande och fortbildning i fokus tillsammans med en trivsam arbetsplats med härliga kollegor kommer att ge dig en bra start i yrkeslivet. Hos oss möter du patienter i alla åldrar från BHV till äldrevård vilket ger dig en spännande bredd i arbetet. Då Järpen och Åre hälsocentral har ett nära samarbete kan arbetspass på Åre HC förekomma vid behov.
2023-08-11 2023-09-24