Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Region Jämtland Härjedalen, Område Folktandvården Är du tandläkare eller tandsköterska och gillar ett aktivt friluftsliv?
I tjänsten som tandläkare arbetar du med både barn och vuxentandvård. Vi jobbar med att utveckla teamtandvården inom folktandvården i hela regionen och vi ser gärna att du har erfarenhet, kunskap men framför allt vilja att delta i och utveckla teamtandvård. I tjänsten som tandsköterska har du varierande arbetsuppgifter. Förutom patientarbete med barn, ungdomar och vuxna är arbetsuppgifterna bl.a. receptionsarbete, sterilarbete samt administrativt arbete.
2023-05-22 2023-07-02
Region Jämtland Härjedalen, Område Folktandvården Vi söker en tandläkare till Tandakuten i Östersund
Som tandläkare Tandakuten arbetar du med både vuxen- och barntandvård. Tjänstgöring på en jourklinik innebär att du som söker förväntas ha yrkeserfarenhet och att du är trygg i din yrkesroll. Vi vill att du är flexibel och har förmågan att skapa goda relationer med såväl övriga medarbetare som patienter. Vi ser gärna att du uppskattar rollen som handledare till mer oerfarna kollegor. På Tandakuten planeras nyutexaminerade att få göra del av sin introduktion. Personlig och yrkesmässig utveckling är viktigt. Du erbjuds därför att i dialog med di...
2023-05-09 2023-06-06
Region Jämtland Härjedalen, Område Folktandvården Tandsköterska sökes till Folktandvården Järpen
I tjänsten ingår sedvanliga tandsköterskeuppgifter som assistans, sterilhantering och arbete i receptionen. Klinikens tandläkare arbetar mer eller mindre delegerat och är positiva till samarbete med såväl tandsköterskor/tandvårdsbiträden som tandhygienister. Du är en också en del av teamet som gemensamt tar ansvar för uppgifterna utanför behandlingsrummet.
2023-05-08 2023-08-13
Region Jämtland Härjedalen, Område Folktandvården Tandsköterskor till Specialisttandvården i Östersund
Specialisttandvården behandlar remitterade patienter från folktandvårds- och privattandläkare i länet. Vi jobbar med barn och vuxna. På ortodonti och radiologi arbetar du som tandsköterska med delegerad patientbehandling, vilket innebär självständigt arbete med patienter som du följer genom behandlingsprocessen. Vi har ett nära och väl utvecklat samarbete med varandra på kliniken. Hos oss kommer du att arbeta i ett behandlande team tillsammans med kompetenta kollegor. Administrativa uppgifter som hantering av kallelser, remisser, expedition sa...
2023-05-04 2023-06-04
Region Jämtland Härjedalen, Område Folktandvården Är du tandsköterska och gillar ett aktivt friluftsliv?
I tjänsten som tandsköterska har du varierande arbetsuppgifter. Förutom patientarbete med barn, ungdomar och vuxna är arbetsuppgifterna receptionsarbete, sterilarbete samt administrativt arbete med mera.
2023-05-04 2023-07-02
Region Jämtland Härjedalen, Område Folktandvården Är du tandläkare och gillar ett aktivt friluftsliv?
I tjänsten som tandläkare arbetar du med både barn och vuxentandvård. Vi jobbar med att utveckla teamtandvården inom folktandvården i hela regionen och vi ser gärna att du har erfarenhet, kunskap men framför allt vilja att delta i och utveckla teamtandvård.
2023-05-04 2023-07-02
Region Jämtland Härjedalen, Område Folktandvården Tandhygienist till Folktandvården i Hammarstrand
Arbetet som tandhygienist är omväxlande och ger dig en stor bredd i din yrkeskompetens. Du får arbeta med både barn, vuxna och uppsökande tandvård. Kliniken strävar efter samarbete inom och mellan alla yrkesgrupper för att ge patienten bästa tänkbara vård.
2023-03-02 2023-08-31
Region Jämtland Härjedalen, Område Folktandvården Specialist alternativt tandläkare till Specialisttandvården i Östersund
I tjänsten ingår kliniskt arbete inom specialiteten, vilket innebär att utföra tandvård på patienter med särskilda behov. Att ansvara för och planera narkostandvård för vuxna, samt att också följa och bevaka utvecklingen inom ämnesområdet. Beroende på erfarenhet ingår också att bedriva fortbildning/utbildning, konsultativ verksamhet och klinisk handledning. Du kommer tillhöra vårt multidisciplinära team där varje medlem bidrar med viktig kunskap och där vi tillsammans har utmärkta möjligheter att erbjuda våra patienter en mycket hög vårdkvalite...
2023-03-01 2023-06-04
Region Jämtland Härjedalen, Område Folktandvården Tandhygienist till Specialisttandvården i Östersund
Tandhygienister på Specialisttandvården undersöker och behandlar patienter med infektioner kring tänder och implantat, slemhinnesjukdomar i munhålan och tandförluster. De gör undersökningar och behandlingar inför sjukvårdande behandling, samt utför behandlingar av barn. Vi har ett nära och väl utvecklat samarbete med varandra på kliniken. Hos oss kommer du att arbeta i ett behandlande team tillsammans med kompetenta kollegor. Du har också stora möjligheter att bredda och fördjupa dig inom det/de områden du är speciellt intresserade av.
2023-02-23 2023-06-04
Region Jämtland Härjedalen, Område Folktandvården Tandhygienist sökes till folktandvården i Krokom
Till största del består tjänsten av traditionell tandhygienistarbete, med undersökningar och förebyggande vård, i nära samarbete med behandlande tandläkare. Du är en del av teamet, som gemensamt också tar ansvar för uppgifterna utanför behandlingsrummet. Egenskaper vi sätter stort värde på är att du är engagerad, kvalitetsmedveten, flexibel och har god social kompetens. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du passar in i klinikens profil.
2022-11-10 2023-08-06
Region Jämtland Härjedalen, Område Folktandvården Tandhygienist till Folktandvården Bräcke
Arbetet som tandhygienist är omväxlande och ger dig en stor bredd i din yrkeskompetens. Du får arbeta med både barn, vuxna och uppsökande tandvård. Kliniken strävar efter samarbete inom och mellan alla yrkesgrupper för att ge patienten bästa tänkbara vård.
2022-09-06 2023-06-30