Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Region Jämtland Härjedalen, Område Barn och unga vuxna Leg. Sjuksköterska till medicinsk mottagning, BUP.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är telefonrådgivning, medicinsk uppföljning, mottagningsbesök såväl egna som tillsammans med läkare. Du kommer också vara med och hålla läkemedelsinformation samt utbilda i Strategi för föräldragrupper. Det är ett mycket självständigt arbete men vi är ett team. Främst arbetar vi med diagnosgruppen ADHD/ADD men självklart finns även andra diagnoser representerade.
2021-05-12 2021-05-23
Region Jämtland Härjedalen, Område Barn och unga vuxna Vik UL till BUP
Efter introduktion kommer du arbeta med sedvanliga läkaruppgifter tillsammans med ansvarig teamläkare och övriga yrkesgrupper främst psykologer, socionomer och sjuksköterskor i teamen. Du kommer att jobba med möjlighet till löpande klinisk instruktion samt schemalagd handledning
2021-05-11 2021-05-30
Region Jämtland Härjedalen, Område Barn och unga vuxna Behandlare till Ätstörningsteamet vid Barn- och ungdomspsykiatriskin (BUP)
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att tillsammans med övriga teamet ansvara för bedömning och behandling av barn och unga med ätstörningar samt deras familjer. I arbetsuppgifterna ingår även pedagogiska måltider. En stor del av behandlingsarbetet sker tillsammans med familjen i samtal och måltidssituation. Vi arbetar med familjer intensivt i behandlingslägenhet.
2021-05-11 2021-05-23
Region Jämtland Härjedalen, Område Barn och unga vuxna Specialistläkare till Barn- och ungdomspsykiatrisk verksamhet
Sedvanliga läkaruppgifter samt ytterligare ansvarsområden enligt individuell fördelning inom läkarteamet. Du arbetar självständigt och professionellt i din yrkesutövning. Som teamläkare kommer du även att arbeta tätt ihop med andra yrkesgrupper, främst psykologer, socionomer och sjuksköterskor. Som teamläkare är du också en del av ledningen tillsammans med teamledaren. Vid intresse för forskning- och utvecklingsprojekt samarbetar vi med regionens FOU-enhet som kan ge gott stöd.
2020-11-17 2021-05-16