Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Region Jämtland Härjedalen, Område Barn och unga vuxna En individual- och en familjebehandlare till IKB teamet vid BUP
IKB-teamet (Intensiv Kontextuell Behandling av självskada) är en del av Barn- och Ungdomspsykiatriska verksamheten. Teamet riktar sig till barn och ungdomar, 1218 år och deras familjer där ungdomen har ett självskade- utagerande och/eller suicidnära beteende och där ungdomen är i behov av mer intensiva insatser. Många ungdomar har även en neuropsykiatrisk problematik som ADHD eller autism. IKB -teamets uppdrag är att i samverkan mellan BUP och socialtjänst bedriva en sammanhållen och effektiv behandling som tillgodoser individen och familjens ...
2020-12-22 2021-01-31
Region Jämtland Härjedalen, Område Barn och unga vuxna ST-läkare till Barn- och ungdomspsykiatrisk verksamhet (BUP).
Som ST-läkare får du möjlighet till bred utveckling inom barn- och ungdomspsykiatrins alla delar. Dina ST-block planeras av dig och din handledare tillsammans med ansvarig studierektor. Under utbildningstiden kommer du också arbeta med sedvanliga läkaruppgifter tillsammans med teamläkare och övriga yrkesgrupper främst psykologer, socionomer och sjuksköterskor i teamen.
2020-11-17 2021-01-31
Region Jämtland Härjedalen, Område Barn och unga vuxna Specialistläkare till Barn- och ungdomspsykiatrisk verksamhet
Sedvanliga läkaruppgifter samt ytterligare ansvarsområden enligt individuell fördelning inom läkarteamet. Du arbetar självständigt och professionellt i din yrkesutövning. Som teamläkare kommer du även att arbeta tätt ihop med andra yrkesgrupper, främst psykologer, socionomer och sjuksköterskor. Som teamläkare är du också en del av ledningen tillsammans med teamledaren. Vid intresse för forskning- och utvecklingsprojekt samarbetar vi med regionens FOU-enhet som kan ge gott stöd.
2020-11-17 2021-05-16