Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Region Jämtland Härjedalen, Medicin Sjuksköterska till mag- tarmmottagningen
Som sjuksköterska på mag-, tarmmottagningen arbetar du både självständigt med egna patienter, egna behandlingar, telefonrådgivning, bokning av patienter etc och i team med övriga medarbetare där ni har ett nära samarbete med läkare och ansvarar för patientens besök på mottagningen.
2024-02-27 2024-03-10
Region Jämtland Härjedalen, Medicin Specialistläkare i internmedicin med inriktning mot kardiologi till Östersunds sjukhus
Som specialistläkare i internmedicin ingår såväl mottagnings- som avdelningsarbete samt konsultationsverksamhet. I tjänsten ingår bakjour på kvälls- och nattetid samt helgjourer.
2024-02-07 2024-02-28
Region Jämtland Härjedalen, Medicin Enhetschef på deltid till mage/tarm- och blodmottagningen
Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschef och ingår i områdets ledningsgrupp. I arbetsuppgiften ingår budget-, arbetsmiljö-, utvecklings- och personalansvar. Som chef förväntas du arbeta nära övriga enhetschefer och stabspersonal samt MLU (läkare med medicinskt ledningsuppdrag). Som enhetschef på mottagningarna förväntas man ha ett nära samarbete med enhetschefer på Medicinenheten. Samverkan med andra aktörer ex, länets kommuner, primärvård och övriga enheter på sjukhuset är också viktigt. Tjänsten som enhetschef är deltid 50% o...
2024-01-19 2024-03-10
Region Jämtland Härjedalen, Medicin Dialysenheten söker medicinsk sekreterare
Som medicinsk sekreterare på Dialysenheten ansvarar du i huvudsak för den medicinska dokumentationen i journalsystemet COSMIC, remisshantering, bokning av patienter, schemaläggning i COSMIC och patientklassificering. Andra administrativa arbetsuppgifter förekommer. Vid behov hjälper vi andra enheter inom verksamhetsområdet med medicinsk dokumentation.
2024-01-09 2024-03-03