Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Region Blekinge, Kvinnokliniken Sjuksköterska till gynavdelning 35
Vi söker nu en sjuksköterska till gynavdelningen. Som sjuksköterska på gynavdelningen har du sedvanliga sjuksköterskeuppgifter och arbetar med postoperativ vård. Andra arbetsuppgifter är abortpatienter och vård av svårt sjuka patienter. Vi erbjuder dig ett varierat och stimulerande arbete.
2021-09-13 2021-10-03
Region Blekinge, Kvinnokliniken Barnmorska till Kvinnohälsovården i Karlshamn
Kvinnohälsovården i västra Blekinge söker nu dig som är legitimerad barnmorska. Som barnmorska inom Kvinnohälsovården kommer Du att arbeta med såväl individuell rådgivning och behandling som med gruppverksamhet och utåtriktat arbete. Vi arbetar med en helhetssyn på individen, paret och familjen och arbetet är till stora delar hälsofrämjande och förebyggande. De sedvanliga arbetsuppgifterna som barnmorska är mödrahälsovård/specialistmödravård och föräldragrupper, abortrådgivning, gynekologiska cellprovskontroller samt preventivmedelsrådgivning....
2021-09-02 2021-11-30
Region Blekinge, Kvinnokliniken Barnmorska gynmottagningen Karlshamn
Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete, där dina arbetsuppgifter består av telefonrådgivning, eget mottagningsarbete, amningsrådgivning, polikliniska besök mor och barn, medicinska aborter, prolapsmottagning, dysplasiuppföljning och även möjlighet att utveckla andra egna mottagningar. Just nu håller vi även på att bygga upp ett endometrios-team. Vi har också ultraljudsmottagning och gör CTG uppföljningar. Dessutom har vi en poliklinisk operationsverksamhet för ingrepp i lokalanestesi såsom slyngkoniseringar och hysteroskopier.
2021-08-16 2021-11-30