Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Mjölby kommun, Service- och teknikförvaltningen Lokalvårdare till Mantorps område
Daglig lokalvård samt periodiska insatser, lokalvård med skurmaskin och skötsel av städmaskiner/tvättmaskiner. Administrativt arbete såsom beställningar av material förekommer.
2021-04-07 2021-04-22
Mjölby kommun, Service- och teknikförvaltningen Kock till Tallgårdens förskola 81.25 %, vikariat
Tillagning av god och näringsriktig mat samt sedvanliga arbetsuppgifter inom storkök som till exempel städning, disk, beställningar och dokumentering av egenkontroll. Planering av inköp och beställning av varor. Följa lagar och förordningar som berör verksamheten. Administrativt arbete som till exempel fakturahantering. Arbeta efter ledningssystem för kvalitet och miljö, och ha dagliga kundkontakter.
2021-03-30 2021-04-14
Mjölby kommun, Service- och teknikförvaltningen Drifttekniker VA
Tjänsten är direkt underställd Driftchef VA anläggning och ingår i underhållsgruppen. Ansvarar för enhetens anläggningar när det gäller drift och underhåll av pumpar, motorer, process och andra anläggningskomponenter som kan förekomma inom dricksvatten och avloppsvattenhantering. Arbetet innebär även beredskap samt resor runt i kommunen för att besöka anläggningar samt tillsammans med medarbetarna bidra till verksamhetsutveckling.
2021-03-29 2021-04-25
Mjölby kommun, Service- och teknikförvaltningen Parkarbetare, säsongsanställning
Som parkarbetare kommer du att sköta kommunens alla grönytor. Det innebär bland annat gräsklippning, städning, ogräsrensning, trimning och skötsel av blomsterutsmyckningar. Arbetet sker i nära samarbete med kollegor men innefattas även av enskilt arbete. Vissa administrativa arbetsuppgifter förekommer.
2021-03-26 2021-04-16
Mjölby kommun, Service- och teknikförvaltningen Lokalvårdare sommarvikarie, Mjölby kommun
Daglig lokalvård samt periodiska insatser, lokalvård med skurmaskin och skötsel av städmaskiner/tvättmaskiner.
2021-03-04 2021-05-16
Mjölby kommun, Service- och teknikförvaltningen Kock till Boken och Änggårdens kök, sommarvikariat
Arbetsuppgifterna innebär matlagning samt sedvanliga uppgifter inom storkök som till exempel städning, disk, beställningar och dokumentation av egenkontroll. Planering av inköp och beställa varor förekommer. Följa lagar och förordningar som berör verksamheten. Administrativt arbete förekommer som till exempel fakturahantering. Arbeta efter ledningssystem för kvalitet och miljö. Dagliga kundkontakter. På Bokens vårdboende ingår även i vissa av tjänsterna att leverera kyld mat hem till våra kunder. I både Bokens och Änggårdens kök jobbar du i e...
2021-03-01 2021-04-30