Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Mjölby kommun, Service- och teknikförvaltningen Kock, Vallens förskola 87.5% vikariat
Du kommer arbeta ensam och ansvara för matlagning och beställningar och övriga arbetsuppgifter. Arbetet innebär tillagning av god och näringsriktig mat samt sedvanliga arbetsuppgifter inom storkök som till exempel städning, disk, beställningar och dokumentering av egenkontroll. Planering av inköp och beställning av varor. Följa lagar och förordningar som berör verksamheten. Administrativt arbete som till exempel fakturahantering. Arbeta efter ledningssystem för kvalitet och miljö, och ha dagliga kundkontakter.
2021-11-29 2021-12-13
Mjölby kommun, Service- och teknikförvaltningen Kock, Bokens kök 87,5% vikariat
Tillagning av god och näringsriktig mat samt sedvanliga arbetsuppgifter inom storkök som till exempel städning, disk, beställningar och dokumentering av egenkontroll. Följa lagar och förordningar som berör verksamheten. Arbeta efter ledningssystem för kvalitet och miljö och ha dagliga kundkontakter. Administrativt arbete kan förekomma.
2021-11-23 2021-12-06
Mjölby kommun, Service- och teknikförvaltningen Kock, Lundby förskola 81,25% vikariat
Du kommer arbeta ensam och ansvara för matlagning och beställningar och övriga arbetsuppgifter. Arbetet innebär tillagning av god och näringsriktig mat samt sedvanliga arbetsuppgifter inom storkök som till exempel städning, disk, beställningar och dokumentering av egenkontroll. Planering av inköp och beställning av varor. Administrativt arbete förekommer som tillexempel fakturahantering samt att ha dagliga kundkontakter. Arbeta efter ledningssystem för kvalitet och miljö. Följa lagar och förordningar som berör verksamheten.
2021-11-23 2021-12-13
Mjölby kommun, Service- och teknikförvaltningen Måltidsbiträde, Eldslösa förskola 50%
Att arbeta hos oss innebär att i samarbete med ansvarig kock utföra köksarbete såsom salladsberedning, disk, städning och enklare matlagning samt egenkontroll och övrig dokumentation. Följa lagar och förordningar som berör verksamheten. Köket ansvarar för att barn och pedagoger på Eldslösa förskola får god och näringsriktig mat. Vi arbetar för hållbara måltider med mat lagad från grunden.
2021-11-23 2021-12-06
Mjölby kommun, Service- och teknikförvaltningen Driftchef Anläggning
Som driftchef anläggning har du en central roll i vår verksamhet och får möjlighet att bidra till exploatering och tillväxt. I dina arbetsuppgifter ingår att planera och leda produktionen från projektstart till slutbesiktning samt ansvara för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. Du kommer att driva anläggningsprojekt inom mark, anläggning och VA-ledningsnät. I dina projekt kommer du även ansvara för budget, tidplan, logistik och resurser. Vidare kommer du även ansvara för daglig planering och produktion samt ekonomisk uppföljning. En...
2021-11-19 2021-11-30
Mjölby kommun, Service- och teknikförvaltningen Landskapsingenjör, vikariat
Som landskapsingenjör arbetar du tillsammans med bl.a. stadsträdgårdsmästare, fastighetsförvaltare, hyresgäster, medborgare och driftpersonal. Du arbetar med projekt inom planerat underhåll, drift och investeringar i kommunens förvaltning av utemiljön på allmänplats och fastighetsmark. Du hanterar även synpunkts- och felanmälningar kopplat till mark- och parkfrågor i verksamheten. Du kommer även vara delaktig i avdelningens verksamhetsutveckling och digitalisering.
2021-11-15 2021-11-29
Mjölby kommun, Service- och teknikförvaltningen Anläggningsarbetare, Service- och teknikförvaltningen
Anläggningsarbetare inom drift/anläggning. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av väg och vattenbyggnad, rörläggning, finplanering, platt och stensättning, montering av lekplatsutrustning samt VA underhåll. Du kommer att utföra dessa arbetsuppgifter inom olika underhålls- och exploateringsprojekt. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsterna.
2021-11-09 2021-12-13