Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Mjölby kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen Lastmaskinsförare till Samhällsbyggnadsförvaltningen
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av väg och VA-byggnad, rörläggning, väg och VA underhåll, stenläggning. vinterväghållning. Du kommer att få utföra dessa uppgifter inom olika underhålls- och exploateringsprojekt. Du kommer vara involverad i övrigt förekommande arbeten inom vår enhet om det blir avbrott i maskinkörning. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.
2024-02-21 2024-03-18
Mjölby kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen Lokalvårdare timvikarie, Mjölby kommun
Daglig lokalvård samt periodiska insatser, lokalvård med skurmaskin och skötsel av städmaskiner/tvättmaskiner. Administrativt arbete såsom beställningar av material kan förekomma.
2024-02-16 2024-03-03
Mjölby kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen Avdelningschef måltid och lokalvård
Som måltids- och lokalvårdschef ansvarar du för att utveckla förvaltningens måltids- och lokalvårdsavdelning tillsammans med underställda chefer och medarbetare. Avdelningschefen leder, samordnar och utvecklar sin verksamhet mot uppsatta mål. ansvarar för myndighetskrav och kommunala riktlinjer följs. Som avdelningschef är ett av de viktigaste uppdragen att förbereda organisationen för framtiden genom fokus på kontinuitetsplanering, organisering samt ekonomi. Det är även av vikt att avdelningen fortsätter att utveckla perspektivet ständiga förb...
2024-02-12 2024-03-03