Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Ljungby kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen Förskollärare
Vi söker 1-2 tjänster som förskollärare. Vi söker dig som är lösningsfokuserad, engagerad och flexibel. I ditt uppdrag ingår att lägga grunde för ett långsiktigt lärande och att stärka och synliggöra barns lärande och utveckling på ett lustfyllt sätt, samt driva utifrån din yrkesroll som förskollärare läroplansuppdraget.
2024-02-21 2024-03-10
Ljungby kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen Kurator till Central elevhälsa
Som kurator samverkar du med skolsköterskor, specialpedagoger, psykologer, rektorer och övrig personal på skolan samt externa aktörer. Arbetet som kurator ska främst vara hälsofrämjande och förebyggande. Arbetet innebär bland annat: att bidra till att skapa goda lärmiljöer, att ge handledning och konsultation till personal och föräldrar i skolsociala frågor, sociala utredningar, stödsamtal med elever, arbete på gruppnivå ute i klasser, motiverande samtal, krissamtal samt konflikthantering. Arbete som kurator sker på individ, grupp och organisat...
2024-02-16 2024-03-03
Ljungby kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen Lärare i fritidshem/Lärare 1-7
Tjänsten innehåller detta läsår viss undervisning i år 4-6 och i förskoleklass, samt på fritidshem. Vi försöker utgå från din grundkompetens.
2024-02-13 2024-03-03