Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Lerums kommun, Berghult Musiklärare till Berghultskolan
Du kommer att planera, genomföra och följa upp skolans musikundervisning. Du arbetar med tydliga och vägledande bedömningar tillsammans med eleverna i syfte att utveckla deras lärande. I arbetet som musiklärare hos oss kommer tillsammans med dina kollegor att planera och ansvara för skolavslutningar och lucia. Du kan även komma att ansvara för musikaliska inslag med eleverna vid särskilda gemensamma aktiviteter som exempelvis skolans vårfest. Musikundervisningen bedrivs i halvklass. Du kommer att ingå i nära samarbete med dina kollegor i a...
2023-03-22 2023-04-23
Lerums kommun, Berghult Lärare i fritidshem - Berghultskolan växer
Som lärare i fritidshem hos oss, ingår du i ett av arbetslagen där flera yrkesprofessioner arbetar tillsammans för elevens hela skoldag. Utifrån läroplanen ansvarar du, tillsammans med dina kollegor, för undervisningen på fritidshemmet samt för att utveckla rastverksamheten och vara en aktiv del i det kamratstödjande arbetet.
2023-03-17 2023-04-16
Lerums kommun, Berghult Lärare F-3 - Berghultskolan växer
Du kommer att planera din undervisning, utifrån skolans riktade fokusområden, i nära samarbete med övriga medarbetare i arbetslaget. Du kommer att ingå i ett arbetslag med elever i förskoleklass, där du som grundskollärare kommer att följa eleverna vidare. I arbetet ingår att ansvara för ämnesundervisning, helheten för dina mentorselever och samverkan med vårdnadshavare.
2023-03-16 2023-04-16
Lerums kommun, Berghult Specialpedagog till Berghultskolan
Som specialpedagog ingår du i vårt specialpedagogiska team med speciallärare. Du arbetar i ett nära samarbete med skolans elevhälsoteam och ledning. Hos oss arbetar du med att identifiera, analysera och medverka i förebyggande arbete med att undanröja hinder och svårigheter i olika lärmiljöer. Du genomföra pedagogiska utredningar och analysera svårigheter på organisations-, grupp- och individnivå. Du delta i arbetet med att genomföra åtgärdsprogram i samverkan med berörda aktörer samt kan stödja barn och elever och utveckla verksamhetens l...
2023-03-16 2023-04-16
Lerums kommun, Berghult Högstadielärare till Berghultskolan
Du kommer att planera och genomföra din undervisning, du utgår ifrån skolans riktade fokusområden och arbetar i nära samarbete med övriga medarbetare i arbetslaget. Du kommer att ingå i ett arbetslag och samverka med dina kollegor samt skolans elevhälsoteam. I arbetet ingår att ansvara för ämnesundervisning, helheten för dina mentorselever och samverkan med vårdnadshavare.
2023-03-16 2023-04-16