Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Kristinehamns kommun, Grundskola Lärare i fritidshem
Varje fritidshem tillhör ett arbetslag som även består av förskoleklass samt en klass i årskurs ett, två och tre. Du kommer på förmiddagarna arbeta mot en klass i arbetslaget, och sedan vara i fritidshemmet resten av arbetsdagen. Samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor är en viktig del av uppdraget och du skall tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget ta ansvar för att verksamheten utvecklas så att varje elev ges bästa möjliga förutsättningar för utveckling och lärande. Planering görs främst tillsammans med lärarna i fritidshe...
2023-09-26 2023-10-10
Kristinehamns kommun, Grundskola Skolkurator
Som skolkurator ansvarar du för det psykosociala perspektivet i elevhälsoteamet. Du deltar och driver olika typer av hälsofrämjande och förebyggande arbete både ensam och tillsammans med övriga i ditt team. Arbetet som skolkurator innebär att arbeta både på organisations-, grupp- och individnivå. Vi vill att du arbetar med ett hälsofrämjande och förebyggande fokus samt med ett tydligt barnperspektiv.
2023-09-21 2023-10-11
Kristinehamns kommun, Grundskola Lärarvikarier till Södra rektorsområdet i Kristinehamn kommun
Arbetsuppgifter innebär: • Undervisning i klasser från förskoleklass upp till årskurs 9 • Följa instruktioner från ordinarie personal men samtidigt vara beredd att • improvisera om det inte finns någon planering. • Skriva en kortare rapport till ordinarie lärare när dagen är slut. • Leda och organisera arbetet i klassrummet. • Samarbeta med andra lärare i arbetslaget Undervisningen sker enligt skollag och enligt fastställd läroplan. Alla elever skall ha möjlighet till inflytande över sin dag och ska bli respektfullt bemötta.
2023-08-25 2023-10-04