Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Kristianstad kommun, HSV Legitimerad arbetsterapeut till Rehabenheten
Som arbetsterapeut ansvarar du för aktivitets- och omgivningsbedömningar, rehabilitering, habilitering, åtgärder, ordinationer, delegering till omvårdnadspersonal samt hjälpmedelsförskrivning. Fokus på arbetet ligger i det tvärprofessionella teamarbetet för att skapa möjligheter för våra patienter att känna trygghet och delaktighet i sin vardag.
2023-09-15 2023-10-13
Kristianstad kommun, HSV Leg fysioterapeut till Rehabenheten
Som fysioterapeut i Rehabenheten ansvarar du för fysioterapeutisk bedömning, utredning, målsättning och åtgärder. Åtgärder kan vara träning, handledning, hjälpmedelsförskrivning. Fokus på arbetet ligger i det tvärprofessionella teamarbetet för att skapa möjligheter för våra patienter att känna trygghet och delaktighet i sin vardag. Våra patienter finns både inom ordinärt boende och på kommunala vård- och omsorgsboenden.
2023-09-01 2023-10-15
Kristianstad kommun, HSV Sjuksköterska, hemsjukvården, korttid samt vård- och omsorgsboende
Inom Kristianstad kommun har du som sjuksköterska ett helhetsansvar för patienter med olika diagnoser och omvårdnadsbehov. I din roll arbetar du såväl självständigt som i tvärprofessionella team tillsammans med undersköterskor och rehabiliteringspersonal. Som sjuksköterska hos oss har du, utifrån patienters och verksamhetens behov, möjlighet att självständigt planera för hur din arbetsvecka ska se ut.
2023-06-01 2023-09-30