Spara och bevaka sökningen

Vi meddelar dig när nya jobb dyker upp.

Arbetsgivare Titel Favorit Publ. Ansök
Kramfors kommun, Bildningsförvaltningen Administratör till Bildningsförvaltningen, Kramfors kommun
Vi söker nu en medarbetare till vår administration med fokus på vuxenutbildning och yrkeshögskola. Tjänsten innehåller bl.a. skol- och ekonomiadministration samt en del personalfrågor. Tjänsten är på heltid och placerad vid Campus Kramfors.
2023-09-15 2023-10-06
Kramfors kommun, Bildningsförvaltningen Lärare i SO, engelska och svenska till Gudmundråskolan
Vi söker en grundskollärare 7-9 till vår verksamhet i ämneslaget SO, engelska och svenska. I tjänsten ingår även ett delat mentorskap. Vi avsätter tid och resurser för kollegialt lärande som sker både i ämneslag och i arbetslag. Eftersom varje elev har sin egen Ipad ser vi att du är bekväm med digitala verktyg och plattformar. Vi arbetar för att utveckla bra strategier och metoder för att nå varje elev med ledning och stimulans inom ramen för sin undervisningsgrupp. Även ge motivation genom värdeskapande lärande och entreprenörskap. För att nå...
2023-09-11 2023-09-26
Kramfors kommun, Bildningsförvaltningen Senarelärare tyska, Högakustenskolan Kramfors kommun
Vi söker en senarelärare i tyska med placering på Högakustenskolan. Anställningen är tillsvidare och innebär undervisning i årskurserna 6-9. Du kommer att ingå i arbetslaget på högstadiet och även vara mentor i en klass. Vi ser gärna att du har flerämnesbehörighet och tjänsten kan komma att kombineras med andra ämnen, då underlaget i tyska inte utgör hela tjänsten.
2023-08-15 2023-10-08